Gavetips til henne

Vil du gi bort en gave med ekstra mening til noen du bryr deg om? Da har du kommet til rett sted. Ta en titt på våre gavetips til henne nedenfor. Støtt en god sak, samtidig som du gjør noen glad.

Her er noen gavetips til henne:

Symbolsk gavekort: Girl Power

Dessverre blir jenter over hele verden diskriminert og undertrykket hver eneste dag. Plan jobber for å få slutt på dette. Det er grunnen til at vi har et ekstra fokus på å styrke jentene. Med denne symbolske gaven bidrar du rett og slett til litt ekstra girl power. 

Armbånd med granatsten

Dette nydelige armbåndet får du eksklusivt hos Plan. Et vakkert og iøynefallende armbånd som passer både til hverdags og til fest. Det forgylte armbåndet er laget av ekte sølv (925) og forgylt med 24 karat gull. Anhenget med granatsten er håndlaget av lokale håndverkere i Taxco i Mexico.

Symbolsk gavekort: Stopp barneekteskap

Barneekteskap er i dag en av de største hindringene for skolegang og likestilling for jenter. Med denne symbolske gaven bidrar du til å styrke jentenes stemme og gi et håp om bedre framtidsutsikter. 

Handlenett

Dette handlenettet med motivet "Kvinns" får du kun kjøpt hos Plan. Det fine motivet er tegnet av Plan-ansatt Guro Lepperød i forbindelse med Den internasjonale mensendagen 2021.

Mer om gavekortene

Gavekortene kan du få tilsendt på e-post eller i posten. Det kan også sendes direkte til den som skal motta gaven, og du kan legge til en personlig hilsen dersom du ønsker det.

Hva inntektene går til

Inntektene fra nettbutikken vår går til å gi barn en bedre fremtid. Våre viktigste satsingsområder er å sikre jenters rett til å bestemme over egen kropp, beskytte barn mot vold, sørge for at alle barn får en trygg og god utdanning, og bidra til at unge kvinner kan bli økonomisk selvstendige. Les mer om arbeidet vårt her.