Gavetips til venninne

Gi bort en litt annerledes gave til venninnen din til jul, i bursdagsgave eller når du trenger en vertinnegave. Ved å handle i nettbutikken vår støtter du en god sak, samtidig som du gjør noen glad. 

Her er gavetips til venninne:

Symbolsk gavekort: Gi et bind

Myter og tabu om mensen står i veien for jenters fremtidsmuligheter. Med denne symbolske gaven bidrar du til at verdens utsatte jenter får tilgang til bind og opplæring i å håndtere mensen på en god og trygg måte. 

Handlenett

Dette handlenettet med motivet "Kvinns" får du kun kjøpt hos Plan. Det fine motivet er tegnet av Plan-ansatt Guro Lepperød i forbindelse med Den internasjonale mensendagen 2021.

Øredobber med granatsten

Disse nydelige øredobbene får du eksklusivt hos Plan. Vakre og iøynefallende øredobber som passer både til hverdags og til fest. De forgylte øredobbene er laget av ekte sølv (925) og forgylt med 24 karat gull. Anhenget med granatsten er håndlaget av lokale håndverkere i Taxco i Mexico, og kan tas av.  

Symbolsk gavekort: Girl Power

Dessverre blir jenter over hele verden diskriminert og undertrykket hver eneste dag. Plan jobber for å få slutt på dette. Det er grunnen til at vi har et ekstra fokus på å styrke jentene. Med denne symbolske gaven bidrar du rett og slett til litt ekstra girl power. 

Mer om gavekortene

Gavekortene kan du få tilsendt på e-post eller i posten. Det kan også sendes direkte til den som skal motta gaven, og du kan legge til en personlig hilsen dersom du ønsker det.

Hva inntektene går til

Inntektene fra nettbutikken vår går til å gi barn en bedre fremtid. Våre viktigste satsingsområder er å sikre jenters rett til å bestemme over egen kropp, beskytte barn mot vold, sørge for at alle barn får en trygg og god utdanning, og bidra til at unge kvinner kan bli økonomisk selvstendige. Les mer om arbeidet vårt her.