Gavetips til mor

Gi bort en ekstra meningsfull gave til mor – en gave som kan gjøre en forskjell for andre. Handler du i nettbutikken vår støtter du en god sak, samtidig som du gjør henne glad.

Her er gavetips til mor:

Symbolske gavekort

Våre symbolske gavekort kan du få tilsendt på e-post eller i posten, men kan også sendes direkte til den som skal motta gaven! Nytt i år er at du kan legge til en personlig hilsen. Ta en nærmere titt på Stopp barneekteskap-gavekortet, eller se våre andre gavekort i nettbutikken.

Juleengel

De vakre englene er håndlaget av strutsefjær i den lille landsbyen Vondeling i Sør-Afrika, og gir kvinner der en mulighet til en sikker inntekt. Velg mellom to varianter.

Handlenett – Unfold

Motivet "Unfold" er laget av den anerkjente billedkunstneren Gro Mukta Holter. Handlenettet er laget eksklusivt for oss.

Hva inntektene går til

Inntektene fra nettbutikken vår går til å gi barn en bedre fremtid. Våre viktigste satsingsområder er å sikre jenters rett til å bestemme over egen kropp, beskytte barn mot vold, sørge for at alle barn får en trygg og god utdanning, og bidra til at unge kvinner kan bli økonomisk selvstendige. Les mer om arbeidet vårt her.