Gavetips til mor

Gi bort en ekstra meningsfull gave til mor – en gave som kan gjøre en forskjell for andre. Handler du i nettbutikken vår støtter du en god sak, samtidig som du gjør henne glad.

Her er gavetips til mor:

Handlenett

Dette handlenettet med motivet "Kvinns" får du kun kjøpt hos Plan. Det fine motivet er tegnet av Plan-ansatt Guro Lepperød i forbindelse med Den internasjonale mensendagen 2021.

Symbolsk gavekort: Stopp barneekteskap

Barneekteskap er i dag en av de største hindringene for skolegang og likestilling for jenter. Med denne symbolske gaven bidrar du til å styrke jentenes stemme og gi et håp om bedre framtidsutsikter. 

Halskjede med granatsten

Dette nydelige smykket får du eksklusivt hos Plan. Et vakkert og iøynefallende smykke som passer mor både til hverdags og til fest. Det forgylte kjedet er laget av ekte sølv (925) og er forgylt med 24 karat gull. Anhenget med granatsten er håndlaget av lokale håndverkere i Taxco i Mexico.

Symbolsk gavekort: Nødhjelpspakke til Gaza

Barn er alltid uskyldige ofre i krig. Ved å gi bort dette gavekortet gir du mat, rent vann og førstehjelpsutstyr til mennesker på Gaza som har mistet alt.

Mer om gavekortene

Gavekortene kan du få tilsendt på e-post eller i posten. Det kan også sendes direkte til den som skal motta gaven, og du kan legge til en personlig hilsen dersom du ønsker det.

Hva inntektene går til

Inntektene fra nettbutikken vår går til å gi barn en bedre fremtid. Våre viktigste satsingsområder er å sikre jenters rett til å bestemme over egen kropp, beskytte barn mot vold, sørge for at alle barn får en trygg og god utdanning, og bidra til at unge kvinner kan bli økonomisk selvstendige. Les mer om arbeidet vårt her.