Gave til kjæresten

Å finne en unik gave til kjæresten sin kan være en utfordring. Kanskje har din utkårede "alt" og du ender opp med å kjøpe den samme forbruksvaren gang etter gang. Da anbefaler vi å gi bort en gave med en dypere mening. Handler du i nettbutikken vår støtter du en god sak, samtidig som du gjør noen glad.

Gave til kjæresten – våre utvalgte tips:

Symbolsk gavekort: Skoleplass

I dag er millioner av barn frarøvet sin rett til å gå på skole – og igjen så er jenter ekstra utsatt. Med denne symbolske gaven bidrar du til å gi barn og unge en mulighet til å bryte ut av fattigdomsspiralen. 

Armbånd med granatsten

Dette nydelige armbåndet får du eksklusivt hos Plan. Et vakkert og iøynefallende armbånd som passer både til hverdags og til fest. Det forgylte armbåndet er laget av ekte sølv (925) og forgylt med 24 karat gull. Anhenget med granatsten er håndlaget av lokale håndverkere i Taxco i Mexico.

Symbolsk gavekort: Stopp barneekteskap

Barneekteskap er i dag en av de største hindringene for skolegang og likestilling for jenter. Med denne symbolske gaven bidrar du til å styrke jentenes stemme og gi et håp om bedre framtidsutsikter. 

Mer om gavekortene

Gavekortene kan du få tilsendt på e-post eller i posten. Det kan også sendes direkte til den som skal motta gaven, og du kan legge til en personlig hilsen dersom du ønsker det.

Hva inntektene går til

Inntektene fra nettbutikken vår går til å gi barn en bedre fremtid. Våre viktigste satsingsområder er å sikre jenters rett til å bestemme over egen kropp, beskytte barn mot vold, sørge for at alle barn får en trygg og god utdanning, og bidra til at unge kvinner kan bli økonomisk selvstendige. Les mer om arbeidet vårt her.