Gavetips til han

Er du på utkikk etter en litt annerledes gave til en bror, pappa eller venn? Ta en titt på våre gaver med mening. Inntektene fra nettbutikken går til arbeidet vårt for barns rettigheter.

Her er noen gavetips til han:

Symbolsk gavekort: Skoleplass

I dag er millioner av barn frarøvet sin rett til å gå på skole – og igjen så er jenter ekstra utsatt.Med denne symbolske gaven bidrar du til å gi barn og unge en mulighet til å bryte ut av fattigdomsspiralen.

Symbolsk gavekort: Hjelp barna i Gaza

Barn er alltid uskyldige ofre i krig og konflikt. Tusenvis av barn er allerede drept i krigen, og tallet øker dramatisk hver dag. Plan jobber med å beskytte barn mot vold med grunnleggende nødhjelp og psykososial støtte. 

Symbolsk gavekort: Helsehjelp i Ukraina

Moldova er naboland til Ukraina og har tatt i mot veldig mange flyktninger. For at vi skal nå ut til så mange som mulig, bruker vi mobile hjelpestasjoner som oppsøker flyktninger der de bor.  Her får man medisinsk rådgivning og psykologisk førstehjelp, samt veiledning om rettigheter og hjelp til å finne et trygt sted å bo. 

Symbolsk gavekort: Nødhjelpspakke til Gaza

Barn er alltid uskyldige ofre i krig. Ved å gi bort dette gavekortet gir du mat, rent vann og førstehjelpsutstyr til mennesker på Gaza som har mistet alt. 

Mer om gavekortene

Gavekortene kan du få tilsendt på e-post eller i posten. Det kan også sendes direkte til den som skal motta gaven, og du kan legge til en personlig hilsen dersom du ønsker det.

Hva inntektene går til

Inntektene fra nettbutikken vår går til å gi barn en bedre fremtid. Våre viktigste satsingsområder er å sikre jenters rett til å bestemme over egen kropp, beskytte barn mot vold, sørge for at alle barn får en trygg og god utdanning, og bidra til at unge kvinner kan bli økonomisk selvstendige. Les mer om arbeidet vårt her.