Gavetips til far

Står det ingenting på ønskelisten hans i år heller? Gi bort en meningsfull gave fra nettbutikken vår, hvor inntektene går til arbeidet vårt for barns rettigheter. Gaven i seg selv kan være liten, men formålet er viktig.

Her har vi samlet noen gavetips til far:

Symbolsk gavekort: Skoleplass

I dag er millioner av barn frarøvet sin rett til å gå på skole – og igjen så er jenter ekstra utsatt.Med denne symbolske gaven bidrar du til å gi barn og unge en mulighet til å bryte ut av fattigdomsspiralen. 

Symbolsk gavekort: Hjelp barna i Gaza

Barn er alltid uskyldige ofre i krig og konflikt. Tusenvis av barn er allerede drept i krigen, og tallet øker dramatisk hver dag. Plan jobber med å beskytte barn mot vold med grunnleggende nødhjelp og psykososial støtte. 

Symbolsk gavekort: Nødhjelp

En fjerdedel av verdens befolkning lever i konfliktrammede områder, og aldri før har flere barn levd på flukt. Vi jobber for å beskytte barn mot vold, med grunnleggende nødhjelp og psykososial støtte.

Mer om gavekortene

Gavekortene kan du få tilsendt på e-post eller i posten. Det kan også sendes direkte til den som skal motta gaven, og du kan legge til en personlig hilsen dersom du ønsker det.

Hva inntektene går til

Inntektene fra nettbutikken vår går til å gi barn en bedre fremtid. Våre viktigste satsingsområder er å sikre jenters rett til å bestemme over egen kropp, beskytte barn mot vold, sørge for at alle barn får en trygg og god utdanning, og bidra til at unge kvinner kan bli økonomisk selvstendige. Les mer om arbeidet vårt her.