Elever fra St.Hallvard skole i Lier

barnehager og skoler

Det finnes mange måter å støtte vårt arbeid for jenters rettigheter på, som basar, skoleaksjoner
eller digitale innsamlingskampanjer. Vi setter stor pris på at dere tar initativ og er engasjerte.

Her finner dere nyttig informasjonen om forskjellige innsamlingsaktivteter og kan lese mer om hva pengene dere samler inn går til. Dere kan også dypdykke i tematikk som vi jobber med via undervisningsoppleggene våre og lære mer om barnekonvensjonen. Om noe er uklart ta gjerne kontakt med oss.

Digital innsamlingsaksjon

Start en digital innsamlingsaksjon ved hjelp av Spleis, Facebook eller Vipps. Det fine med å bruke disse verktøyene er at det er enkelt å spre budskapet og få mange til å engasjere seg og gi. En innsamlingsaksjon kan skape samhold og engasjement blant elevene, og gir mulighet for en annerledes og spennende måte å lære på.

Lag en basar

Å arrangere basar er morsomt og enkelt. Det kan være et lotteri, salg av brukte leker og klær, dere kan bake og selge kaker i nabolaget eller samle inn panteflasker. Mulighetene er mange. Vi har laget en lite basarpakke dere kan laste ned og bruke hvis dere vil.  

Hva går pengene til?

Pengene dere samler inn går til vårt arbeid for jenters rettigheter. Vi jobber for at jenter og andre unge beskyttes mot vold, overgrep og barneekteskap, og får beskyttelse i kriser. Vi driver prosjekter i mer enn 67 000 lokalsamfunn verden over. Her jobber vi med lokalt ansatte og frivillige, og har stor tillit og aksept i lokalbefolkningen.


Etter innsamlingen eller basaren

Når dere er ferdige med innsamlingsaktiviteten kan beløpet overføres via Vipps eller til kontonummeret vårt. Husk å merke overføringen med ditt, barnehagens eller skolens navn.

  • Vipps til:
    10165
  • Kontonummer:
    7874 06 20877


Andre måter å engasjere seg på:

Undervisningsopplegg

Undervisningsopplegget vårt er basert på kompetansemål i læreplanen. Det kan brukes i forbindelse med at skolen gjennomfører en innsamlingsaksjon, eller tilpasses én eller flere skoletimer.

Barnekonvensjonen

Ønsker du å lære mer om FNs barnekonvensjon og om barn og unges grunnleggende rettigheter? Last ned et utdrag av barnekonvensjonen eller få den tilsendt gratis i posten.


 

Lurer du på noe?

Kontakt oss på telefon 09909 eller send oss en e-post.

Send e-post