Lag en basar - illustrasjon

Lag en basar

Å arrangere basar er morsomt og enkelt. Det kan være et lotteri, salg av brukte leker og klær, dere kan bake og selge kaker i nabolaget eller samle inn panteflasker. Vær så kreative dere bare vil – mulighetene er mange. Vi har laget en basarpakke dere kan laste ned og bruke hvis dere vil. Lykke til!

Ps. Send oss gjerne bilder eller tagg oss @plannorge.


Tips og forslag til hva en basar kan inneholde:

Image

Salg av hjemmebakte kaker, boller, kaffe og saft.

Image

Loddsalg med hjemmelagde premier.

Image

Salg av gamle leker.


Basarpakken

Gjør mer ut av basaren ved å last ned og printe ut vimpler og plakter som dere kan bruke når dere arrangerer basaren. Vi har også laget en diplom som dere kan gi til barna som holder basaren som en takk for innsatsen.

Etter basaren

Hvis alle har brukt Plans Vipps-nummer trenger dere ikke gjøre noe mer. Alternativt kan dere overføre pengene til:

  • Kontonummer: 7874 06 20877
    (husk å merke med “Basar + navn”).
  • Vipps til: 10165

Vi blir veldig glade hvis dere sender oss bilder. Skriv gjerne litt om hva som ble solgt, hvor mye som ble samlet inn og fornavn på den/de som holdt basaren.

NB! Husk å spørre om godkjenning fra både foreldrene og barna dersom det ikke bare er bilde av egne barn. Sender du inn bilder kan disse brukes på nettsiden vår, i nyhetsbrev og i sosiale medier. Vi bruker kun fornavnet til barna.

Send bilder og informasjon til: info@plan-norge.no


Tusen takk for innsatsen

Husk at dere kan laste ned og printe ut en diplom som takk for innsatsen til de barna som har arrangert basaren litt lenger opp på siden. På denne måten hjelper dere oss med å spare miljøet. Dersom dere ønsker å få tilsendt diplom i posten, ta kontakt på: info@plan-norge.no

 

Lurer du på noe?

Kontakt oss på telefon 09909 eller send oss en e-post.

Send e-post