22. Februar 2019 Fritidsaktivitet: Endre holdninger

Fritidsaktivitet: Endre holdninger

For at verden skal bli et tryggere sted for jenter må guttene med på laget. Gjennom Plans prosjekter Safer Cities endrer guttene synet de har på jenter, samtidig som de kjemper for at jenter skal bli mer likestilt.

22. januar 2019 Mais til frokost, middag og kvelds

Mais til frokost, middag og kvelds

Esther (4) spiser seg ofte mett på mais, og nettopp dét er et problem: Hun spiser det samme dag etter dag, og kroppen hennes får ikke alle næringsstoffene den trenger for å utvikle seg. Bare én dag i året er det annerledes.

17. januar 2019 Rent vann ga mer leksetid. Og leketid.

Rent vann ga mer leksetid. Og leketid.

Hvor komplisert blir livet når alt vann må fraktes med kuer? I 20-literskanner, opp bratte og sølete skrenter? 12 år gamle Darwin vet godt svaret. Og han er uendelig glad for at alt er forandret.

6. Desember 2018 – Vi kan sende bilder av snø. Han er kanskje ofte på stranden

– Vi kan sende bilder av snø. Han er kanskje ofte på stranden

Norske Johanne (10) og Filippinske Mac Albert (11) vet ikke så mye om hverandres land, men gjennom å skrive til hverandre får de vite litt mer om hvordan det er å vokse opp på den andre siden av jordkloden. Og ting er kanskje ikke alltid som man tror?

4. Oktober 2018 Jobben som frivillig har endret livet mitt

Jobben som frivillig har endret livet mitt

Trodde du dugnad var typisk norsk? Også i Uganda jobber mange frivillig, fordi de ønsker å gjøre lokalsamfunnet til et bedre sted å bo.