Takk for at du er Planfadder

Vi er så takknemlige for at du er en del av denne fine gjengen!

Takk for at du er Planfadder
Remote video URL

– Det er en mye mer personlig relasjon til en jeg ikke har møtt enn det jeg hadde trodd, sier Bodil Dorothea Gilje om forholdet hun har til sitt fadderbarn, Alice.

I filmen møter du stolte Planfaddere fra hele Norge som forteller hva fadderskapet betyr for dem, og hva som motiverer dem.

– Det er et iboende ønske om at barn skal ha det bra, sier Planfadder Thomas Engeset om hvorfor han er fadder.

Du følger ett barn, men støtten din går til mange 

Som Planfadder er du fadder for ett barn, men støtten din går til mange. Pengene du gir hver måned går ikke direkte til fadderbarnet ditt, men til prosjekter i landet og området der barnet bor. På den måten blir det ikke et urettferdig skille mellom barna, og støtten din går til å bygge sterke, bærekraftige lokalsamfunn for alle. 

Fadderbarn Benin, takk for at du er Planfadder

Denne jenta fra Benin er fadderbarn gjennom Plan. Her skriver hun et brev til fadderen sin.

Vil du skrive et brev til fadderbarnet ditt? 

Mange synes det er koselig å brevveksle med fadderbarnet og familien. Det er alltid koselig å få brev. En liten hilsen kan være like verdifullt som et langt brev. Det at noen i et annet land langt borte tenker på deg er uansett veldig hyggelig.

Vi har laget en enkel løsning for å sende en hilsen til fadderbarnet ditt på Min side. Der finner du også tips til hva du kan skrive. Akkurat nå gjør korona at det kan ta litt lenger tid før brevene kommer frem og du får svar.