stuck-plakat
Nå kan du se de nye episodene av TV-serien STUCK. Serien går under overflaten på noen av de groveste bruddene på barns rettigheter i verden i dag.

Du følger norske Emilie K. Beck (26) ut i verden for å møte jenter som ikke har de samme mulighetene som henne – mindreårige jenter som blir tvunget til å gifte seg, som får barn, som opplever seksuelle overgrep og som er tvunget inn i forhold de ikke kommer seg ut av.

Se de nye episodene av STUCK

Gjennom de nye episodene av STUCK får vi et unikt innblikk i jenters utfordringer i fattige områder i Brasil, Haiti og Nicaragua. Vi møter jenter som lever i ekstremt vanskelige situasjoner, og som samtidig imponerer med sin styrke. 

TV-serien er nominert til Gullruten, og var Aftenpostens mest sette serie i 2016. De nye episodene er laget for Aftenposten av TV Wonder i samarbeid med Plan International Norge.

Et enormt globalt problem

Seksuell vold og barneekteskap er grove brudd på grunnleggende menneskerettigheter og Barnekonvensjonen. Jenter som blir gravide eller gift mens de selv er barn, må som regel slutte på skolen, uten muligheter til å arbeide utenfor hjemmet eller tjene egne penger. Barneekteskap og tenåringsgraviditeter medfører stor helserisiko, høyere dødelighet og risiko for alvorlige fødselsskader, i tillegg til at jentene er mer utsatt for vold og overgrep.

Plan jobber for jentene. Se hvordan. 

Du kan gjøre en forskjell

Med flere støttespillere kan vi gjøre mer for å bekjempe barneekteskap og seksuell vold. Bli Planfadder og støtt vårt arbeid med å gi barn en tryggere og bedre fremtid.