Hvordan finner du den perfekte gaven til kjæresten? Vi har gavetipsene som gir dobbel glede.

En gave til kjæresten skal være annerledes, men ikke sær. Den skal være eksklusiv, men ikke bare «et eller annet dyrt». Og den skal være valgt med omhu – det sies at det er tanken som teller.

Plans alternative gaver kan være løsningen. De gleder dobbelt: Kjæresten får en gave som det ligger ekstra omtanke i. Samtidig går pengene til å gi barn en bedre fremtid. Vi har flere tips for gave til kjæresten, enten du trenger en stor og spesiell gave eller en liten ekstragave.

Gave til kjæresten - symbolske gavekort

Gi et symbolsk gavekort

Kortene er fine gaver i seg selv, eller kan brukes som ekstra verdifulle til/fra-kort utenpå en annen gave til kjæresten. Gir du et symbolsk gavekort bidrar du til kampen mot barneekteskap og for jenters rettigheter, til utdanning, yrkesopplæring og beskyttelse av jenter i kriser. Pris fra kr 100.

Haster det? Velg å få gavekortet tilsendt på e-post.
 

Se alle våre gavekort
Gave til kjæresten - kunstverk av Herdis Maria Siegert

Kunst

Er kjæresten glad i kunst? Anerkjente norske samtidskunstnere har gitt bilder til Plan. Dette gir deg en unik mulighet til å kjøpe et kunstverk til kjæresten - for en god pris.
 

Se hvilke kunstverk du kan velge mellom

Slik bruker vi pengene

Om du følger et av våre gavetips til kjæresten, gir du bort en verdifull gave. Pengene for gavene brukes der behovet er størst – til kampen mot barneekteskap og for jenters rettigheter, til utdanning, yrkesopplæring og beskyttelse av jenter i kriser.

Du kjøper gaver enkelt og sikkert i Plans nettbutikk.
 

Trenger du flere gavetips?

Ta også en titt på våre symbolske gavekort. En verdifull gave i seg selv, eller et ekstra fint til/fra-kort?

Les mer om Plans gaver med mening.