Julegaver med mening

Hva skal du finne på til den som ikke har noe på ønskelisten sin eller som har "alt"? Gi bort en ekstra meningsfull julegave i år. Handler du i nettbutikken vår er du med på å hjelpe de som trenger det mest.

Her har vi samlet et knippe av våre julegaver med mening:

Symbolsk gavekort: Stopp barneekteskap

Barneekteskap er i dag en av de største hindringene for skolegang og likestilling for jenter. Med denne symbolske gaven bidrar du til å styrke jentenes stemme og gi et håp om bedre framtidsutsikter. 

Handlenett

Dette handlenettet med motivet "Kvinns" får du kun kjøpt hos Plan. Det fine motivet er tegnet av Plan-ansatt Guro Lepperød i forbindelse med Den internasjonale mensendagen 2021.

Symbolsk gavekort: Skoleplass

I dag er millioner av barn frarøvet sin rett til å gå på skole – og igjen så er jenter ekstra utsatt.Med denne symbolske gaven bidrar du til å gi barn og unge en mulighet til å bryte ut av fattigdomsspiralen. 

Armbånd med granatsten

Dette nydelige armbåndet får du eksklusivt hos Plan. Et vakkert og iøynefallende armbånd som passer både til hverdags og til fest. Det forgylte armbåndet er laget av ekte sølv (925) og forgylt med 24 karat gull. Anhenget med granatsten er håndlaget av lokale håndverkere i Taxco i Mexico.

Eventyrbok

Hva slags troll er det som bor under broen? Og blir prinsessen målbundet? I denne boken finner du 14 kjente eventyr som blant andre Helene Uri, Vigdis Hjort og Frode Grytten har snudd og vridd litt på. Fordi hun kan også være helten.

Mer om gavekortene

Gavekortene kan du få tilsendt på e-post eller i posten. Det kan også sendes direkte til den som skal motta gaven, og du kan legge til en personlig hilsen dersom du ønsker det.

Hva inntektene går til

Inntektene fra nettbutikken vår går til å gi barn en bedre fremtid. Våre viktigste satsingsområder er å sikre jenters rett til å bestemme over egen kropp, beskytte barn mot vold, sørge for at alle barn får en trygg og god utdanning, og bidra til at unge kvinner kan bli økonomisk selvstendige. Les mer om arbeidet vårt her.