Gaver med mening
Gaver med mening

Alternative gaver

Kjøper du gaver fra Plans nettbutikk bidrar du til å gi barn en bedre fremtid.

Til nettbutikken

I nettbutikken vår finner du gaver med mening. «Gaver med mening» er et begrep som ofte blir brukt når inntektene går til et godt formål. Inntektene fra Plans nettbutikk går til å gi barn en bedre fremtid: Til kampen mot barneekteskap, til å få unge i arbeid, til å beskytte jenter og andre unge i krise og mot vold og overgrep.

I nettbutikken finner du både pyntegjenstander, smykker, klær og symbolske gavekort. Her er noen av våre mest populære gaver med mening:

Handlenett

Dette handlenettet er designet eksklusivt for Plan. Motivet "Unfold" er laget av den anerkjente billedkunstneren Gro Mukta Holter.

Perlearmbånd

Perlearmbånd laget av glassperler med lenke og lås i ekte sølv. Et kjempefint armbånd til en som liker å pynte seg.

Eventyrbok

Hva slags troll er det som bor under broen? Og blir prinsessen målbundet? I denne boken finner du 14 kjente eventyr som blant andre Helene Uri, Vigdis Hjort og Frode Grytten har snudd og vridd litt på. Fordi hun kan også være helten!

Lue fra Tufte

Mørkeblå lue fra klesmerket til roeren og Planfadderen Olaf Tufte. Utrolig myk og komfortabel, og den varmer godt på kjølige dager.

Forgylte sølvøredobber med granatsten

Disse nydelige øredobbene får du eksklusivt hos Plan. Øredobbene er laget av ekte sølv (925) som er forgylt med 24 karat gull. Anhenget med granatsten er håndlaget  i Mexico.

Kopp med grafisk mønster

Ingenting er som å nyte en kaffe eller te fra en ekstra fin kopp! Denne koppen får du kun kjøpt hos Plan.

Hvorfor gi bort gaver med mening

  • Mange syns det er vanskelig å finne gaver til venner og familie som har «alt». I stedet er de på jakt etter en gave som har en dypere mening. Gaven i seg selv kan være liten, men formålet er stort og viktig.
  • Miljøhensyn er et viktig argument for mange. Symbolske gavekort er de mest miljøvennlige gavene med mening. Pengene går til Plans arbeid, og mottakeren får et kort som symboliserer et av våre tiltak for å gi barn en bedre fremtid. Gavekortene egner seg også godt som et ekstra fint til/fra-kort utenpå en annen gave.

Gi barna gaver med mening

Mange har lyst til å lære barna sine at ikke alle i verden har det like godt som oss. Kanskje det kan gjøres ved å gi bort en av våre gaver med mening?

Til barn kan du velge mellom vennskapsarmbånd, koppebrikker som kan pusles og balaklava fra Tufte Wear. Eller hva med en artig barnekopp eller barneskål med dyremotiv?

Koppebrikker til barn

Gøyale koppebrikker i bambus til barn. Når koppen er tom kan brikken pusles. Pandaen og løven selges som et sett.

Vennskapsarmbånd

Vennskapsarmbånd til barn med koselig blomstermønster – behold det ene selv og gi det andre til en god venn!

Balaklava fra Tufte

Mørkeblå balaklava til barn fra klesmerket til roeren og Planfadderen Olaf Tufte. Den er god, varm og kløfri.