Jan Erik Korssjøen

Jan Erik Korssjøen

Styreleder i Plan Norge. Korssjøen er tidligere næringslivsleder. Lederstillinger i flere internasjonale industriselskaper. Adm.dir. SIMRAD 1996, Kongsberg Norcontrol 1997, Kongsberg Maritime 1998. Konsernsjef Kongsberg Gruppen ASA siden 1999 til 2008. Nå pensjonist. Fadder for Olvin (8 år) fra Honduras.

Terje Vigtel, styremedlem, Plan Norge

Terje Vigtel

Direktør i Norad til han gikk av med pensjon i 2013. Vigtel har hatt ulike roller i Norad, og har jobbet i en rekke land som stedlig representant og ambassadør. Fadder for Charity (13 år) fra Zambia. Foto: Sandra Aslaksen

Safia Abdi Haase, styremedlem i Plan International Norge

Safia Abdi Haase 

Haase er sykepleier og en engasjert aktivist som kjemper mot vold mot kvinner. Hun har i flere tiår vært en nøkkelperson i å forebygge kjønnslemlestelse i Norge, og har mottatt flere priser for sitt arbeid.  Haase vokste opp i Somalia, har bodd i Kenya og kom til Norge som flyktning i 1994. 

Hilde Hummelvoll

Hilde Hummelvoll

Lærer på Medier og kommunikasjon på Åssiden videregående skole i Drammen. Har tidligere arbeidet som journalist og programleder i NRK. Vinner av Gullruten som beste kvinnelige programleder i 2002 og 2004. Fadder for Alicesandra (11 år) på Filippinene.

Kjell Sigurd Røisli

Katrine Vincent 

Ansattrepresentant. Er seniorrådgiver for barns beskyttelse i Plan International Norge, og har tematisk ansvar for barns rettigheter og beskyttelse. Ansatt siden 2008. Har studert og jobbet med barns rettigheter og menneskerettigheter generelt siden 2006. Fadder for Kris (12 år) fra Liberia, i tillegg til å være katastrofefadder.

Andrine Brakstad

Andrine Brakstad

Ansattrepresentant. Har jobbet i Plan siden 2007 og har stillingen som Head of sponsorship i fadderavdelingen. Andrine er samfunnsviter og har bred erfaring i organisasjonen. Hun er fadder for Odilia (12) fra Guatemala.

Anna Tangen Eide, observatør i Plan Norges styre

Anna Tangen Eide

Juniorrådgiver for utdanning i Plan Norges ungdomsgruppe URO. Engasjerer seg spesielt for barns rett til skolegang og kvalitetsutdanning for alle. Ble valgt ut til å pepresenterte Plan International på COP 21 i 2015. Kommer fra Sandnes, og går på Sandnes videregående skole. 

Eline Heidisdatter Lorentzen, styremedlem i Plan

Eline Heidisdatter Lorentzen

Observatør. Juniorrådgiver for helse i URO, Plan International Norges ungdomsgruppe. Kommer fra Kristiansand og går på Kristiansand katedralskole Gimle. Hun er spesielt engasjert i barns rett til god helse og at barn får undervisning i egne rettigheter. 
Eline brenner også for ungdomsengasjement og ungdoms rett til å si sin mening.