Gjør en forskjell - Bli Planfadder Gjør en forskjell - Bli Planfadder

Gjør en forskjell.
Bli fadder i dag!

Som Planfadder bidrar du til at barn får flere muligheter i livet.

Jeg vil bli Planfadder

Jeg blir fadder til ett barn, og hjelper mange barn med utdanning, helse og beskyttelse.
Hver måned vil jeg gi
Vi begynner å lete etter fadderbarn med en gang. Den som betaler for fadderskapet må være over 18 år. Se våre retningslinjer for personvern.
Mer om fadderskapet

Støtten din forandrer livet til barn og unge

Tusen takk for at du er med oss i kampen mot barneekteskap. Det betyr så uendelig mye for jentene som nå får muligheten til å beholde barndommen, drømmene og friheten sin.

Vil du fortsette å støtte arbeidet vårt?

Støtten fra våre Planfaddere gjør at vi kan være tilstede i lokalsamfunn over tid slik at flere jenter kan få like muligheter som gutter, kunnskap om egen kropp og rettighetene sine. Som fadder gir du et viktig bidrag til barns beskyttelse og jenters likestilling. Du bidrar også fast til kampen mot barneekteskap, med å få flere jenter på skolen, gi flere muligheten til å få jobb og beskytte barn og unge mot vold og overgrep.

Mer om noen av våre viktigste satsningsområder:

 • Beskyttelse av barn
  Alle barn har rett til å bli beskyttet mot alle former for vold og overgrep. Derfor er beskyttelse av barn fundamentet for alt Plan International gjør.
 • Jenters rettigheter
  Alle barn har de samme rettighetene. Men der barn har det vanskelig, er det ofte vanskeligst å være jente. Derfor har Plan et særlig fokus på jenters rettigheter.
 • Mot barneekteskap
  FNs barnekonvensjon slår fast at barneekteskap er forbudt. Likevel er barneekteskap fremdeles tillatt i 117 land, og i løpet av ett år blir 12 millioner jenter frarøvet barndommen sin. Plan jobber derfor for å bekjempe barneekteskap.

Les mer om hvordan vi jobber

Å være Planfadder innebærer blant annet at:

 • Du blir fadder for ett barn, men støtten går til prosjekter som hjelper mange.
 • Du kan følge utviklingen til ett barn, og ha kontakt med barnet hvis du vil. Du får bilder av fadderbarnet ditt og får jevnlig høre om barnet, familien og Plans arbeid.
 • Mer informasjon om det å være fadder finner du her.

Jeg vil bli Planfadder

Hver måned vil jeg gi
Vi begynner å lete etter fadderbarn med en gang. Den som betaler for fadderskapet må være over 18 år. Se våre retningslinjer for personvern.
Mer om fadderskapet