skriv Brev til fadderbarnet

Hva skal jeg skrive om?

Du behøver ikke skrive så mye. En kort hilsen kan være like verdifull som et langt brev. Her følger noen tips til hva du kan skrive om:

  • Fortell om deg selv eller familien: Hva du driver med til daglig; jobb, skole, hobbyer eller fritidsinteresser. Kanskje du kan ta et bilde av deg selv når du driver med en fritidsaktivitet? 
  • Skriv om Norge: For eksempel om de ulike årstidene og hva slags dyr som lever her.
  • Vinter og snø: De færreste fadderbarn har opplevd snø. Kanskje du kan fortelle litt om snøen og vise bilder av vinteraktiviteter?
  • Hvordan går det med fadderbarnet? Spør gjerne hvordan det står til med fadderbarnet og familien. Hva liker barnet å gjøre i fritiden? Har familien husdyr? Hvordan er vær og temperatur der de bor? Hvis fadderbarnet er i skolealder, kan du spørre om barnet trives på skolen og hvilke fag han eller hun liker best.

Send med ett eller flere bilder

Bilder er alltid populært. På Min side har vi laget en enkel løsning for å sende en hilsen til fadderbarnet, og her kan du legge ved dine egne bilder. Du kan også velge bilder fra Plans bildegalleri.

Hvis du sender brev i posten, går det fint å legge ved både bilder og tegninger – og kanskje noen klistremerker eller fotballkort? 

Slik sender du brev i posten

Du kan også skrive for hånd og sende brevet i posten. Da sender du brevet til Plan, og vi sørger for transporten videre. Det er viktig å merke brevet med våre brevetiketter. Disse fikk du tilsendt da du ble fadder, men du kan også skrive ut nye brevetiketter (pdf). Vil du at vi skal sende deg nye i posten? Ta kontakt på e-post info@plan-norge.no eller på telefon 09909.

Fadderbarn fra Togo skriver brev til fadderbarnet

Dette er Enock fra Togo som er i gang med å skrive brev til fadderen sin. 

Barn som er for små til å skrive selv, får hjelp av en voksen.

Jeg vil logge meg inn på Min side og skrive brev til fadderbarnet.