Større gaver og filantropi

Gjennom vårt filantropiprogram kan du være med på å gjøre en forskjell for barn, unge og lokalsamfunn, enten ved å starte ditt eget prosjekt eller ved å bidra i våre eksisterende programmer.

Ved å gi en større gave til Plan bidrar du til at flere barn får skolegang, helsetilbud og økonomisk sikkerhet. At flere jenter får de samme mulighetene som gutter, og at de beskyttes mot barneekteskap og vold. For der barn ikke har det bra, har jenter det verst.

Engasjert giver

Hans Hoff har gjennom Realinvest-stiftelsen støttet flere prosjekter, blant annet et senter i Niger, hvor jenter og kvinner som er rammet av fistula ikke bare får operasjoner og medisinsk hjelp, men også psykologisk oppfølging.

– Jeg ønsker at alle barn, og spesielt jenter, skal ha muligheten til å ta egne avgjørelser over egen kropp og fremtid. Men for å komme dit trenger vi mer informasjon om problemet, hvorfor det skjer, flere engasjerte, og å være med på å forebygge og hjelpe de som trenger det, sier Hoff.

–  Vi har jo et “business mindset”, så vi tenkte også på hvordan vi kan få størst avkastning på investeringen vår. Ved å hjelpe kvinnene i et lokalsamfunn, så hjelper vi alle.  Derfor ønsker vi å jobbe sammen med en organisasjon som Plan International som har god kjennskap til konteksten, lokalmiljøet og problemstillingene.

Møt noen av jentene som har fått hjelp på senteret som er støttet av Realinvest-stiftelsen:

Remote video URL

Det nytter å investere i jenter

Å investere i jenter og deres utdanning er det mest effektive virkemiddelet for å bekjempe fattigdom og barneekteskap. For hvert år en jente går på ungdomsskole, øker hennes potensielle inntekt med 15 – 25 prosent. Det betyr at hun kan gi familien mer og bedre mat, bedre helsetjenester og skolegang til barna.

Som større giver vil du, om ønskelig, kunne følge prosjektet du støtter tett og motta regelmessige rapporter om barna og lokalsamfunnene som drar nytte av donasjonen din.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med Johann Yoon.

Telefon: +47 905 55 850
E-post: johann.yoon@plan-norge.no