omvendt julekalender

Takk for at du valgte å bruke den omvendte julekalenderen i 2021. Vi håper dere hadde en fin og hyggelig førjulstid, og hadde det morsomt med å bruke kalenderen.

Kom tilbake før neste adventstid for å laste ned den omvendte julekalenderen for 2022.
 

Remote video URL

Forventninger og ønsker

Julen er full av forventning og ønsker om å holde liv i gamle tradisjoner. Det kan være at man bare kan kjøpe juletre på en bestemt dato, at man må pynte det med noe helt spesielt som har gått i arv i familien, at man må spise grøt med mandel i på lille julaften, eller at man insisterer på å ha kålrabistappe også til ribbe. Vi henger oss alle opp i små og store tradisjoner som er viktige for oss.

Få 24 luker tilsendt

Skriv inn e-postadressen din og få kalenderen rett i innboksen.

Den fineste tradisjonen

Det er det å bry seg som er den fineste tradisjonen. Det at vi er litt rausere med hverandre, akkurat på denne tiden av året. Og selv om hverdagen begynner å kjennes litt mer normal ut for oss her i Norge, er den fortsatt veldig utfordrende for millioner av mennesker rundt om i verden.

Her hjemme har konsekvensene av pandemien vært store, ute er de enda større. Så kanskje dette er året for å tenke litt annerledes og gi barna dine en omvendt julekalender.

Plans kalender er morsom, klimavennlig og lærer barna dine hvordan de kan gjøre fine ting for andre og verden til et litt bedre sted.

Vi håper du laster ned kalenderen og at barna liker den. Lykke til!