Våre samarbeidspartnere

Gjennom sterke samarbeid og felles kampanjer skaper vi en bedre fremtid for barn og unge verden over.

Telenor logo

Sammen for å tette det digitale gapet

Vår felles målsetning er å redusere digitale ulikheter i Telenors markeder. Dette gjør vi gjennom å styrke barn og unges digitale ferdigheter, med et spesielt fokus på inkludering av jenter.

Les mer om samarbeidet med Telenor
accenture logo

Kombinerer kjernekompetanse for å få flere unge i arbeid 

Accenture støtter Plan med kompetanse og bidrag innenfor innovasjon og teknologi, og sammen kombinerer vi vår kjernekompetanse for å styrke unges muligheter på arbeidsmarkedet. 

Les om samarbeidet med Accenture
Ung jente foran møtebord med smilende voksne

"Girls Takeover" av norsk næringsliv

Hvert år gir toppledere fra seg sjefsstolen til en jente for en dag. Dette til støtte for Plans arbeid for jenters rettigheter, og får å vise at jenter har samme mulighet til å ta viktige lederposisjoner. 

Les om "Girls Takeover"
King Coffee logo

Kaffesalg gir muligheter for barn i Uganda

For hver kilo kaffe King Coffee selger, går 10 kroner til Plans arbeid i Uganda. Målet er at 4000 barn skal få bedre omsorg, helse og læring, med et spesielt fokus på jenters utdanning.

Les mer om samarbeidet med King Coffee
Sogn og fjordane energi, logo

Strømleverandør bidrar til rent vann i Zimbabwe

Sammen har Sogn og Fjordane Energi og Plan sørget for at 27.000 mennesker i Sierra Leone og Zimbabwe har fått tilgang til rent vann. Neste prosjekt vil gi 12.000 mennesker i Zimbabwe samme mulighet. 

Les mer om samarbeidet med SFE
Bearing Point, logo

Støtter Plan med sin kompetanse

BearingPoint støtter Plan med sin kjernekompetanse for å bidra til effektivisering. For BearingPoints ansatte er det motiverende og utviklende å få brukt sin kompetanse i prosjekter hvor man utgjør en forskjell.

Fauna logo

Gode klimavalg gir støtte til jenters utdanning

Jo flere som bruker appen til Fauna, desto mer penger går til arbeidet med å gi jenter utdanning. 

Les om samarbeidet med Fauna
Plakat med teksten "youth innovation hack"

Hackaton med unge for å finne løsninger i Covid krisen

Sammen med partner, Accenture, og Young Sustainable Impact, inviterte Plan unge fra hele verden til å utvikle løsninger på utfordringer jenter møter under Covid. Deltakerne fikk hjelp fra mentorer fra næringslivet og Plan.

Se løsningene her
Flugger logo

Flüggerandelen til Plans arbeid 

"Flüggerandelen" gir kunder mulighet til å støtte en organisasjon og samtidig få 20% rabatt på produkter. Gi beskjed om at du vil støtte Plan neste gang du handler, så vil 5% av beløpet gå til Plans arbeid for å gi barn trygghet, utdanning og helsetilbud. 

The Body Shop logo

The Body Shop + Plan = store drømmer

The Body Shop ønsker at jenter og unge kvinner skal tørre å ha store drømmer. For hvert eneste produkt The Body Shop solgte i november og desember 2019, ga de derfor et beløp til Plans arbeid med å gi unge jenter yrkesrettet opplæring.

Les mer om samarbeidet med The Body Shop
Tom Wood logo

Tom Wood + Costume + Plan =
jenters rettigheter

I forbindelse med Jentedagen i 2019 gikk Plan sammen med moteaktørene Costume og Tom Wood for å sette jenters rettigheter på agendaen. Resultatet var Equality ring, der overskuddet av salget gikk til Plans arbeid for jenter.

Les mer om ringen og samarbeidet
Camilla Pihl

Costume + Holzweiler + Plan = hjertesak 

Costume og Holzweiler lanserte en egen kolleksjon i forbindelse med Jentedagen 2018. "Vi har lenge hatt lyst til å starte et veldedig prosjekt i India, og dette blir vår mulighet til å gi tilbake til det landet vi har produsert i fra dag én," sier Susanne Holzweiler. Hele overskuddet av salget gikk til å gjøre hverdagen tryggere for jenter i New Dehli i India. 

Les mer om samarbeidet