Våre partnere

Gjennom sterke partnerskap kan vi sammen skape endring.

Sett inn Telenor bilde - samme som landingsside

Telenor + Plan = redusert ulikhet 

Telenor Group og Plan inngikk globalt partnerskap i 2018. Vårt felles mål er å redusere ulikheter (FNs Bærekraftsmål 10) gjennom digital teknologi, mobilkommunikasjon og internett. Sammen skal vi styrke barn og unges digitale ferdigheter, med et spesielt fokus på jenter.

Les mer om samarbeidet
accenture logo

Accenture + Plan = unge i arbeid 

Accenture har vært global partner med Plan siden 2010. Vår felles målsetning er å jobbe for FNs bærekraftsmål 8 (anstendig arbeid). Vi har som mål å få 100 000 afrikanske ungdommer i arbeid innen 2030.

Les om samarbeidet med Accenture
Bok Bok-logo

Bik Bok + Plan = girl empowerment

Plan og Bik Bok har siden 2011 jobbet sammen for jenters rett til utdanning. Vårt felles mål er like rettigheter og likestilling – for alle. Bik Bok engasjerer kunder og ansatte, sprer kunnskap og gjennomfører innsamlingskampanjer for jenter og utdanning.

Les mer om samarbeidet med Bik Bok
Norkring logo

Norkring + Plan sprer forbud mot barneekteskap

Norkring har vært en viktig partner for Plan i kampen mot barneekteskap siden 2014. Norkring benytter sin kjernekompetanse innen teknologi til å støtte Radio Timveni, en radiokanal i Malawi som informerer om barns rettigheter og forbud mot barneekteskap. 

Les mer om samarbeidet med Norkring
Alternativ tekst

Sogn og Fjordane Energi + Plan = rent vann til flere

SFE har vært en viktig samarbeidspartner for Plan siden 2012. Sammen har vi sørget for at 27.000 mennesker i Sierra Leone og Zimbabwe har fått tilgang til rent vann. Neste prosjekt vil gi 12.000 mennesker i Zimbabwe samme mulighet. 

Les mer om samarbeidet med SFE
Elever som samarbeider

Costume + Holzweiler + Plan = hjertesak 

Costume og Holzweiler har lansert en egen kolleksjon – Equality kolleksjonen – hvor alle inntekter går til Plans arbeid for fremme jenters rettigheter i Delhi.  

"Vi har lenge hatt lyst til å starte et veldedig prosjekt i India, og dette blir vår mulighet til å gi tilbake til det landet vi har produsert i fra dag én av Holzweilers historie," sier Susanne Holzweiler. 

Elever som samarbeider

Bearing Point støtter Plan med sin kompetanse

BearingPoint har de siste årene bidratt med kjernekompetanse innen digital, strategi, data og analyse i ulike prosjekter sammen med Plan. Disse prosjektene bidrar til å effektivisere Plans virksomhet. For BearingPoints ansatte er det motiverende og utviklende å få brukt sin kompetanse i prosjekter hvor man utgjør en forskjell.