Våre partnere

Gjennom sterke partnerskap kan vi sammen skape endring.

Telenor logo

Telenor + Plan = redusert ulikhet 

Telenor Group og Plan inngikk globalt partnerskap i 2018. Vårt felles mål er å redusere ulikheter (FNs Bærekraftsmål 10) gjennom digital teknologi, mobilkommunikasjon og internett. Sammen skal vi styrke barn og unges digitale ferdigheter, med et spesielt fokus på jenter.

Les mer om samarbeidet
accenture logo

Accenture + Plan = unge i arbeid 

Accenture har vært global partner med Plan siden 2010. Vår felles målsetning er å jobbe for FNs bærekraftsmål 8 (anstendig arbeid). Vi har som mål å få 100 000 afrikanske ungdommer i arbeid innen 2030.

Les om samarbeidet med Accenture
Bok Bok-logo

Bik Bok + Plan = girl empowerment

Plan og Bik Bok har siden 2014 jobbet sammen for jenters rett til utdanning. Vårt felles mål er like rettigheter og likestilling – for alle. Bik Bok engasjerer kunder og ansatte, sprer kunnskap og gjennomfører innsamlingskampanjer for jenter og utdanning.

Les mer om samarbeidet med Bik Bok
Norkring logo

Norkring + Plan sprer forbud mot barneekteskap

Norkring har vært en viktig partner for Plan i kampen mot barneekteskap siden 2014. Norkring benytter sin kjernekompetanse innen teknologi til å støtte Radio Timveni, en radiokanal i Malawi som informerer om barns rettigheter og forbud mot barneekteskap. 

Les mer om samarbeidet med Norkring
Sogn og fjordane energi, logo

Sogn og Fjordane Energi + Plan = rent vann til flere

SFE har vært en viktig samarbeidspartner for Plan siden 2012. Sammen har vi sørget for at 27.000 mennesker i Sierra Leone og Zimbabwe har fått tilgang til rent vann. Neste prosjekt vil gi 12.000 mennesker i Zimbabwe samme mulighet. 

Les mer om samarbeidet med SFE
Bearing Point, logo

Bearing Point støtter Plan med sin kompetanse

BearingPoint har de siste årene bidratt med kjernekompetanse innen digital, strategi, data og analyse i ulike prosjekter sammen med Plan. Disse prosjektene bidrar til å effektivisere Plans virksomhet. For BearingPoints ansatte er det motiverende og utviklende å få brukt sin kompetanse i prosjekter hvor man utgjør en forskjell.

The Body Shop logo

The Body Shop + Plan = store drømmer

Denne julen setter The Body Shop og Plan fokus på at jenter og unge kvinner skal tørre å ha store drømmer. For hvert eneste produkt The Body Shop selger i november og desember 2019, gir de et beløp til Plans arbeid med å gi unge jenter yrkesrettet opplæring.

Les mer om samarbeidet med The Body Shop
King Coffee logo

King Coffee + Plan = muligheter for barn i Uganda

For hver kilo kaffe King Coffee selger, går 10 kroner til Plans arbeid for barn i Uganda. Vårt felles mål er at 4000 jenter og gutter skal få bedre omsorg, helse og læringstilbud, med et spesielt fokus på jenters rettigheter og utdanning.

Les mer om samarbeidet med King Coffee
Tom Wood logo

Tom Wood + Costume + Plan =
jenters rettigheter

Plan har gått sammen med moteaktørene Costume og Tom Wood for å sette jenters rettigheter på agendaen. Resultatet er en Equality ring, der overskuddet går til Plans arbeid for jenter.

Les mer om ringen og samarbeidet
Camilla Pihl

Costume + Holzweiler + Plan = hjertesak 

Costume og Holzweiler lanserte en egen kolleksjon i forbindelse med Jentedagen 2018. "Vi har lenge hatt lyst til å starte et veldedig prosjekt i India, og dette blir vår mulighet til å gi tilbake til det landet vi har produsert i fra dag én," sier Susanne Holzweiler. Hele overskuddet av salget gikk til å gjøre hverdagen tryggere for jenter i New Dehli i India. 

Les mer om samarbeidet

Fauna logo

Fauna + Plan = Gode klimavalg

Jo flere som bruker appen til Fauna, desto mer penger går til arbeidet med å gi jenter utdanning. 

Les om samarbeidet med Fauna
Flugger logo

Flüggerandelen til Plans arbeid for å gi barn en bedre fremtid

Flügger fargehandels "Flüggerandel" gir kunder mulighet til å støtte den organisasjonen som står deres hjerte nærmest, og samtidig få 20% rabatt på Flügger produkter. De som vil støtte Plan gir beskjed om dette når de handler i butikken, og Flügger gir 5% av totalsummen til Plans arbeid for å gi barn den tryggheten, utdanningen og helsetilbudet de har rett til.