Testamentariske gaver

Du kan gjøre en forskjell også etter at du er borte. En testamentarisk gave til Plan vil gå uavkortet til vårt arbeid for å gi barn en bedre fremtid.

Mange tror at beløpet må være stort for at det skal bety noe. Slik er det ikke. Vi i Plan er takknemlige og ydmyke over å motta testamentariske gaver, uavhengig av beløpets størrelse.  

Slik bruker vi pengene

Hvis du velger å gi en gave til Plan i ditt testamente, kan du føle deg trygg på at pengene blir brukt til å styrke barns rettigheter. Plan jobber for at barn i fattige land skal få de samme mulighetene som vi tar som en selvfølge for våre egne barn. Dette gjør vi gjennom tiltak for å gi barn og unge utdanning, god helse og beskyttelse. Vi jobber for barns deltakelse og deres rett til å bli hørt. 

Plan jobber spesielt med jenters rettigheter, fordi der barn har det vanskelig, er det ofte vanskeligst å være jente. Mange jenter fullfører ikke grunnskolen, blir giftet bort og blir gravide mens de ennå selv er barn, eller opplever andre brudd på sine rettigheter.

Slik fungerer det  

Hvis du skal skrive testamente, er det en del forhold det er viktig å være klar over. Les mer om testamentariske gaver.

Opprett testament hos arv.no

Opprett testament her

Vi kan hjelpe

Ta kontakt med oss på info@plan-norge.no eller telefon 09909, om du har spørsmål  eller ønsker en uforpliktende prat.

Plan har kontakt med dyktige advokater som kan bistå deg, dersom du ønsker å tilgodese Plan i ditt testamente.  

La ditt hjerte banke videre for en god sak

I mer enn 80 år har Plan arbeidet for å skape varige forandringer. Vi driver utviklingsarbeid i over 50 land i Latin-Amerika, Afrika og Asia.

Les mer om hvordan Plan arbeider. 
 

Remote video URL