Tusen takk til alle som deltok på Plans julekalender.

Vi er stolte og takknemlige for at så mange brukte førjulstiden til å lære om FNs barnekonvensjon, samtidig som dere bidro til Plans skoleprosjekt i Nepal.

Har klassen samlet inn penger?

Vi er takknemlige og mektig imponerte over innsatsen deres. Tusen takk til alle som har samlet inn penger til skolebygging i Nepal. Mange har allerede overført midler til oss. De av dere som enda ikke har overført pengene klassen har samlet inn, kan gjøre det på følgende måte:

  • Vipps: Til 135332, Plans julekalender. Legg inn et notat med «Skolens navn, klasse».
  • Overføre: Overfør til Plan International Norges kontonummer: 7874.06.20869. Husk å merke innbetalingen med skolens navn, klasse og Plans julekalender.
  • Digital bøsse: På www.plan-norge.no/innsamling kan du donere til den digitale bøssen som heter Barnas lov - Plans julekalender

Klassen som samler inn mest penger vinner et klassesett av boken Flukten til Europa, skrevet av Sigbjørn Ljung. Vinner-klassen kåres 1. februar, og lærer vil bli varslet på e-post. Alle klasser vil få informasjon om hvor mye dere har samlet inn. Som en liten takk for innsatsen får alle som har støttet prosjektet et diplom (så sant innbetalingene er merket med skolens navn og klasse).   

Evaluering

Vi skal snart i gang med å lage Plans julekalender 2018. For at den skal bli så bra som mulig ønsker vi gjerne tilbakemelding fra deg som har brukt julekalenderen. Evalueringen vil kun ta et par minutter og vi blir veldig glade for alle innspill, gode og dårlige: http://bit.ly/2lT8fj9

 

Gutt med bok på hodet

Klasse 3D testet julekalenderen

Elevene i 3D på Huseby skole har testet noen av aktiviteter i Plans julekalender.

Se hvordan det gikk