Våre samarbeidspartnere investerer i framtidens viktigste ressurs: Barna.

accenture logo

Accenture - en global partner av Plan

Accenture og Plan har samarbeidet siden 2010 på globalt og lokalt nivå. Ved å kombinere partenes erfaring og kunnskap implementerer vi bærekraftige og skalerbare løsninger for å redusere ungdomsledigheten over hele verden.

Les om samarbeidet med Accenture
Alternativ tekst

Sogn og Fjordane Energi

SFE lever av å produsere ren energi av vannkraft. De viser sitt samfunnsansvar ved å gjøre om ren energi til rent vann: Til nå har de bidratt til at over 15.000 mennesker har fått tilgang til rent vann.

Les hva SFE mener om samarbeidet med Plan
Bok Bok-logo

Bik Bok

Å gi jenter skolegang er noe av det viktigste vi gjør for å bekjempe fattigdom. Bik Bok og Plan samarbeider derfor om prosjekter som fremmer jenters rett til utdanning. Bik Bok har vist en enorm evne til å engasjere både ansatte og kunder til å støtte prosjektene.

Les mer om Bik Boks prosjekter og aktiviteter
Norkring logo

Norkring

Norkring skal bidra i kampen mot barneekteskap. Leverandøren av kringkastingstjenester støtter et prosjekt der radio er et viktig virkemiddel for å redde jenter fra å bli giftet bort. 

Les mer om Norkring prosjektet
Skarpsno logo

Skarpsno

Skarpsno AS er en by- og tettstedsutvikler som ble stiftet av Per Tore Teksum i 1998. Teksum har siden 2007 bygd en skole per år i Burkina Faso med fokus «fra skolebygg til samfunnsutvikling».

Les mer om Skarpsno AS
Alternativ tekst

AF Decom Offshore

AF Decom Offshore har 66 fadderbarn i Malawi. Bedriften er en viktig støttespiller for jordbruksavhengige lokalsamfunn i Malawi. Innbyggerne lærer om hvordan de kan sikre mattilgangen året rundt.

Alternativ tekst

Realinvest

Realinvest er et familieforetak som driver innen eiendom, kjøpesentre og hoteller. Nå skal Plan og Realinvest bygge en skole i Liberia for 360 elever.

Se også våre støttespillere