Gaver med mening
Gaver med mening

Alternative gaver

Er du én av dem som synes det er vanskelig å finne gaver til venner og familie som har «alt»? Da er du kanskje på jakt etter en gave som har en dypere mening. I nettbutikken vår finner du et lite utvalg med alternative gaver, hvor inntektene går til arbeidet vårt for barns rettigheter.

Her er noen av våre mest populære alternative gaver:

Eventyrbok

Hva slags troll er det som bor under broen? Og blir prinsessen målbundet? I denne boken finner du 14 kjente eventyr som blant andre Helene Uri, Vigdis Hjort og Frode Grytten har snudd og vridd litt på. Fordi hun kan også være helten!

Forgylte sølvøredobber med granatsten

Disse nydelige øredobbene får du eksklusivt hos Plan. Øredobbene er laget av ekte sølv (925) som er forgylt med 24 karat gull. Anhenget med granatsten er håndlaget  i Mexico.

Julegave med mening

Vårt julegavetips er å kjøpe symbolske gavekort som hjelper jenter i utsatte områder. Når du kjøper gavekort hos oss, bidrar du til å stoppe barneekteskap og gir flere barn mulighet til å gå på skole.

Hva inntektene går til

Inntektene fra nettbutikken vår går til å gi barn en bedre fremtid. Våre viktigste satsingsområder er å sikre jenters rett til å bestemme over egen kropp, beskytte barn mot vold, sørge for at alle barn får en trygg og god utdanning, og bidra til at unge kvinner kan bli økonomisk selvstendige. Les mer om arbeidet vårt her.