Julekveld hos Prøysen

I år som i fjor fyller vi Prøysen-stua med julemagi, stemningsfulle toner og gode samtaler ledet av programleder og Planfadder Bjarne Brøndbo. Se “Julekveld hos Prøysen” på TV3 og Viaplay i hele desember.

Bilde fra TV-sending: Julekveld hos Prøysen

Programleder Bjarne Brønbo med noen av årets gjester: Leo Ajkic, Erna Solberg og Kjartan Skjelde.

Prøysen så verden nedenfra og opp, og ba oss om å heie på de svake og hjelpe der vi kan. Å bry seg om andre er en av de fineste tradisjonene vi har og det julen handler om.

Selv om det er over 50 år siden Alf Prøysen gikk bort, er verdiene hans like viktige i dag – og noe vi i Plan har med oss i vårt arbeid når vi er ute og møter folk i de 50 landene vi er tilstede i.  

Hvis du på din veg i livet møter på en kropp som mange syns er tufsete og dum, så slå itte hænda ta’n, men hjælp’n så godt du kæin. Det er mulig att’n tross æilt har no’n egenskaper i seg som kan vara ta verdi.

Alf Prøysen

Se Julekveld hos Prøysen på Viaplay

I programmet blir det gode samtaler med kjente og kjære gjester som Erna Solberg, Leo Ajkic, Emilie Skolmen, Tone Damli, Hallvard Holmen, Elisabeth Andreassen, Gro Hammerseng-Edin og Marit Breivik. Det blir julemusikk fra artister som Sebastian Zalo og Emelie Hollow, og tradisjon tro blir det også tips til deilige smaker fra kjøkkenet og mye mer.