Leter du etter den perfekte gaven til kvinnen som har det meste fra før? Da skal du få noen gavetips til henne, litt utenom det vanlige.

Gaven skal være annerledes, men ikke sær. Den skal være eksklusiv, men ikke bare «et eller annet dyrt». Og den skal være valgt med omhu – det er jo tanken som teller.

Plans gaver gleder dobbelt: Hun får en gave som det ligger ekstra omtanke i. Samtidig går pengene til å gi barn en bedre fremtid. Vi har flere gavetips som kan passe til henne, enten du trenger en stor og spesiell gave eller en liten ekstragave.

Her er noen gode gavetips til henne:

Gavetips til henne - porselenskopp med blomstermotiv

Porselenskopp med blomstermotiv

Denne koppen med delikat blomstermotiv er et flott gavetips til henne. 
 

Se nærmere på koppen
Gavetips til henne - symbolske gavekort

Gavekort - vårt raskeste gavetips

Et av våre sikreste gavetips til henne. Gir du et symbolsk gavekort, bidrar du til kampen mot barneekteskap og for jenters rettigheter, til utdanning, yrkesopplæring og beskyttelse av jenter i kriser. En flott gave i seg selv, men kan også brukes som et ekstra fint til/fra-kort utenpå en annen gave.

Haster det? Du kan få gavekortet tilsendt på e-post. 
 

Se alle våre gavekort
Gavetips til henne - kunstverk av Dag Alveng

Kunst

Liker hun billedkunst? Anerkjente norske samtidskunstnere har gitt bilder til Plan, så her har du en unik mulighet til å kjøpe et kunstverk for en god pris.
 

Se hvilke kunstverk du kan gi henne

Slik bruker vi pengene

Om du følger et av våre gavetips til henne, gir du bort en verdifull gave. Pengene for gavene brukes der behovet er størst – til kampen mot barneekteskap og for jenters rettigheter, til utdanning, yrkesopplæring og beskyttelse av jenter i kriser.

Du kjøper gaver enkelt og sikkert i Plans nettbutikk.

Trenger du flere gavetips?

Ta også en titt på våre symbolske gavekort. En verdifull gave i seg selv, eller et ekstra fint til/fra-kort?

Les mer om Plans gaver med mening.