Lei av å kjøpe slips eller skjorter? Ønsker du et annerledes gavetips til han? I Plans nettbutikk kan du kjøpe gaver med mening.

Pengene for gavene brukes der behovet er størst – til kampen mot barneekteskap og for jenters rettigheter, til utdanning, yrkesopplæring og beskyttelse av jenter i kriser.

Her er noen gavetips til han:

Gavetips til han - symbolske gavekort

Gavekort - raskt og verdifullt

Gir du et symbolsk gavekort til han, bidrar du til kampen mot barneekteskap og for jenters rettigheter, til utdanning, yrkesopplæring og beskyttelse av jenter i kriser. Pris fra 100 til 500 kroner. En flott gave i seg selv, men kan også brukes som et ekstra fint til/fra-kort utenpå en annen gave.

Haster det? Du kan få gavekortet tilsendt på e-post. 
 

Se alle våre gavekort
Gavetips til han - fadderskap i gave

Gi et fadderskap i gave

Gi han en gave med mening og bidra til at barn får en bedre fremtid. Plan har fadderbarn i nesten 50 land. Kanskje et godt gavetips kan være et fadderbarn fra et land han har vært i, eller ønsker å reise til? 
 

Les mer om å gi fadderskap i gave

Slik bruker vi pengene

Om du følger et av våre gavetips til han, gir du bort en verdifull gave. Pengene for gavene brukes der behovet er størst – til kampen mot barneekteskap og for jenters rettigheter, til utdanning, yrkesopplæring og beskyttelse av jenter i kriser.

Trenger du flere gavetips?

Ta også en titt på våre symbolske gavekort. En verdifull gave i seg selv, eller et ekstra fint til/fra-kort?

Les mer om Plans gaver med mening.