Plan International Norge

Om PlanUngdom

PlanUngdom er for alle mellom 13 og 19 år som synes at mange ting i verden kan virke urettferdig.

Hvorfor giftes noen jenter bort mens de enda er barn? Hvorfor får ikke alle ungdommer gå ferdig 10. klasse? Hvorfor vokser ikke alle opp i trygghet, uten fare for vold, naturkatastrofer, sykdom og sult?

Mange av de store og vanskelige utfordringene vi strever med å løse, som fattigdom, flyktningkriser og klimaendringer, rammer verdens barn og unge. Men, det er jo ikke så lett å vite hva DU kan gjøre med det. Eller?

I PlanUngdom kan du få vite mer om hvordan det er å være ung i andre deler av verden. Du kan også bli kjent med andre ungdommer i Norge som bryr seg om det samme som deg. Sammen kan dere være med på å gjøre verden litt bedre.

Det er superenkelt å henge seg på. Du kan for eksempel sjekke ut Facebook-gruppa vår, bli med på #PlanChallenge og delta på LiveChat med ungdom fra Sør. Alt er gratis og du finner selv ut hva du er mer nysgjerrig på.

Er du hardcore? Da kan du starte din egen innsamling eller din egen aksjon. En gang i året har vi også opptak av nye medlemmer i Plans ungdomsgruppe URO (egen nettside).