Gi et fadderskap i gave

En verdifull gave som varer lenge

Ved å gi bort et fadderskap gleder du dobbelt: Du gir en gave med mening til en du er glad i. Samtidig er du med på å gi fattige barn en bedre framtid.

Pris: 10 kroner dagen. Bidraget er på 300 kroner i måneden. Da blir du fadder til et barn som du kan ha kontakt med, dersom du ønsker. Støtten går til hele lokalsamfunnet og kommer alle barna som bor der til gode.

Hyggelig og lærerikt. Fadderordningen bidrar til langsiktig utvikling. Mange synes også at fadderordningen er en fin måte å lære om andre land og kulturer på. I tillegg er det fint å kunne ha kontakt med et barn som bor i et annet land, og kunne sende bilder og tegninger til fadderbarnet, noe som også kan være en hyggelig ting å gjøre sammen. Og det er alltid spennende å få brev tilbake!

Noen velger å gi ett fadderbarn til hvert av barna eller barnebarna sine. Da kan det ofte være lurt å velge et barn på omtrent samme alder. Hvis de som skal få fadderbarn-gaven har tilknytning til et av landene der Plan International jobber, kan det være fint å ha et fadderbarn fra dette landet.

Solfrid Skoglund sammen med barnebarna Sigrid og Erlend. De viser bilde av hvert sitt fadderbarn.

Gave til dåp eller navnefest

Solfrid Skoglund har gitt Planfadderskap i dåpsgave til barnebarna Erlend og Sigrid. Fadderskapet har blitt en hyggelig aktivitet opp gjennom oppveksten.

– Vi har alt vi trenger rundt oss. Derfor syns vi at vi må gi noe til dem som ikke er like heldige, sier Solfrid.

Les om fadderskap som dåpsgave

Det er enkelt. Ring oss på telefon 56 09 99 09 eller send en e-post til info@plan-norge.no. Oppgi navn og adresse på både deg og den som skal få gaven. Den du gir gaven til mottar en velkomstpakke med informasjon og bilde av fadderbarnet. Du mottar et velkomstbrev og skjema for avtalegiro.