Kjøper du julegaver fra Plan, bidrar du til å gi barn en bedre fremtid. Her er våre julegavetips for julen 2017:

Inntektene fra gavene går til skolemateriell, skolebygg, vaksiner, medisiner, rent vann og andre prosjekter der Plan jobber. 

Plans julegavetips for 2017:

Her er hele gaveutvalget i vår nettbutikk

Se også våre firmagaver

Her er noen smakebiter på julegaver i nettbutikken:

Julegavetips 2017: symbolske gavekort

Gavekort - raskt og verdifullt

Gir du et symbolsk gavekort, bidrar du samtidig til skolemateriell, vaksiner, medisiner og andre prosjekter der Plan jobber. Kortene er fine gaver i seg selv, eller kan brukes som ekstra verdifulle til/fra-kort utenpå en annen gave.

Haster det? Velg å få gavekortet tilsendt på e-post.

Se alle gavekortene våre
julegavetips 2017: Juleengler i strutsefjær

En engel til en engel? 

Juleengelen er en av våre mest populære gaver, og kommer i nye farger hvert år. Her ser du ev av 2017-årgangene. Englene er håndlaget av ekte strutsefjær med perler.

Se nærmere på juleenglene
fargeleggingsbok, julegavetips til barn

Fargeleggingsbok

Tegningene i denne boken er laget av barn som vokser opp i land som er ganske annerledes enn Norge. Hvordan ser barns tegninger ut i disse landene? Hvilke dyr tegner de? Et fint julegavetips til barna. La dem farge seg gjennom andre barns hverdag!

Se nærmere på fargeleggingsboken
Julekuler fra Arne og Carlos, julegavetips

Julekuler fra Arne og Carlos

Her er de populære julekulene fra Arne og Carlos, spesialdesignet for Plan Norge. Hvis du bare ha strikkeoppskriften, sender vi deg den på e-post umiddelbart. 

Se nærmere på julekulene
Familie som er Plan-faddere

Gi et fadderbarn!

Mange velger å gi fadderbarn som gave til sin partner, sine barn eller barnebarn. Sammen kan dere skrive brev til fadderbarnet, og finne ut mer om landet barnet bor i. Kanskje dere har lyst til å ha et fadderbarn fra et land dere har vært i, eller drømmer om å reise til? 

Les mer om å gi fadderskap i gave

 Ønsker du deg Plans julegaver selv?

Tips om det på Facebook, gjerne med lenke til Plans alternative julegaver. Jo flere som kjøper julegaver hos Plan, dess flere barn kan vi gi en bedre fremtid.

Les mer om Plans gaver med mening