Kjøper du julegaver fra Plan, bidrar du til å gi barn en bedre fremtid. Her er våre julegavetips for julen 2019:

Pengene for gavene brukes der behovet er størst – i skoleprosjekter, i kampen mot barneekteskap og for jenters likeverd, til vaksiner, medisiner, rent vann eller andre prosjekter der Plan jobber.

Plans julegavetips for 2019:

Her er hele gaveutvalget i vår nettbutikk

Se også våre firmagaver

Her er noen smakebiter på julegaver i nettbutikken:

Julegavetips 2018: symbolske gavekort

Gavekort - raskt og verdifullt

Gir du et symbolsk gavekort, bidrar du til skoleprosjekter, i kampen mot barneekteskap og for jenters likeverd, til vaksiner, medisiner, rent vann eller andre prosjekter der Plan jobber. Kortene er fine gaver i seg selv, eller kan brukes som ekstra verdifulle til/fra-kort utenpå en annen gave.

Haster det? Velg å få gavekortet tilsendt på e-post.

Se alle gavekortene våre
julegavetips 2019: Håndlaget trefugl fra Zimbabwe

Håndlaget fugl i tre

Denne håndlagde fuglen har fløyet hele den lange veien fra Zimbabwe til Norge. Den gjør seg fin hvor som helst i hjemmet, og ikke minst på juletreet. Et koselig julegavetips.

Se nærmere på trefuglen
fargeleggingsbok, julegavetips til barn

Fargeleggingsbok

Tegningene i denne boken er laget av barn som vokser opp i land som er ganske annerledes enn Norge. Hvordan ser barns tegninger ut i disse landene? Hvilke dyr tegner de? Et morsomt julegavetips til barna. La dem farge seg gjennom andre barns hverdag!

Se nærmere på fargeleggingsboken
Handlenett med motiv av Gro Mukta Holter, julegavetips

Handlenett med motiv av Gro Mukta Holter

Gled noen med et stilig og praktisk handlenett i gave, og støtt samtidig kampen mot barneekteskap! Motivet er laget av den anerkjente kunsteren Gro Mukta Holter. Nettet er laget av økologisk bomull og er Fairtrade-sertifisert. Et sikkert gavetips!

Ta en titt på handlenettet her
Familie som er Plan-faddere

Gi et fadderbarn!

Mange velger å gi fadderbarn som gave til sin partner, sine barn eller barnebarn. Sammen kan dere skrive brev til fadderbarnet, og finne ut mer om landet barnet bor i. Kanskje dere har lyst til å ha et fadderbarn fra et land dere har vært i, eller drømmer om å reise til? 

Les mer om å gi fadderskap i gave

Ønsker du deg Plans julegaver selv?

Tips om det på Facebook, gjerne med lenke til Plans alternative julegaver. Jo flere som kjøper julegaver hos Plan, dess flere barn kan vi gi en bedre fremtid.

Les mer om Plans gaver med mening