INNSAMLING TIL PLANS KATASTROFEFOND - EN PUTEKRIG

Nettmagasinet FP

Innsamling til Støtt barn i kriser og konflikt

INNSAMLING TIL PLANS KATASTROFEFOND - EN PUTEKRIG

I august inviterer Nettmagasinet FP og samarbeidspartnere til GRATIS putekrig i Oslo.

Vi ønsker å sette fokus på det faktum at ikke alle har det privilegiet å ha fri tilgang på rent drikkevann, en trygg vei til skole og jobb og en forutsigbar hverdag. Derfor ønsker vi å samle inn til Plans Krisefond som blant annet arbeider med nødhjelp til barn på flukt.

Vel møtt til putekrig!
Mer informasjon på våre facebook-sider.

Med vennlig hilsen
Nettmagasinet FP

Slik bruker Plan pengene dine i kriser og konflikt

I kriser og konflikt er barn spesielt utsatt. Hverdagsrutiner blir erstattet med kaos og kamp for å overleve, og barn blir mer sårbare for vold og overgrep. I tillegg til nødhjelp, trenger barna beskyttelse, utdanning og helsehjelp. Du kan hjelpe ved å støtte denne innsamlingen!

Støtt innsamlingen og bidra til:

Skolegang: Uavhengig av livssituasjon har alle barn rett på utdanning, men kriser og konflikt setter mange barns utdanning på vent. Plan arbeider derfor for å gi skolegang til barn også når en katastrofe inntreffer, og er spesielt opptatt av å gi psykososial støtte til lærere og elever.

Beskyttelse: I en vanskelig og ofte uoversiktlig situasjon blir barn spesielt sårbare for vold og overgrep. Derfor er beskyttelse av barn og unge en av våre prioriteringer i kriser og konflikt.

Nødhjelp: I kriser og konflikt kan det ofte være vanskelig å få dekt helt grunnleggende behov. Derfor er vi raskt ute med blant annet mat og rent vann.

Gjenoppbygging: Lenge etter at blitzregnet har stilnet er det ofte behov for støtte for å komme tilbake til normalen. Vi samarbeider derfor tett med lokalsamfunn og myndigheter for at lokalsamfunn skal kunne takle vanskelige opplevelser og komme seg på beina igjen.

Forebygging: Vår drøm er at alle barn skal få realisert sine muligheter, det er enklere om man ikke lever med krise og konflikt. Derfor arbeider Plan for å redusere faren for at katastrofen inntreffer og å bidra til at lokalsamfunn er bedre rustet til å takle for eksempel ekstremvær og klimaendringer.

Oppfordre vennene dine til å bidra

Samlet inn til nå

Til nå er det samlet inn 0 kr
Søyle
Innsamlingen avsluttes om 0 dager

Siste donasjoner og kommentarer

 • Fem dager igjen
  30. Juli 2017

  Fem dager igjen

  Innsamlingen avsluttes om fem dager. Klarer vi litt til?

 • Nettmagasinet FP
  19. Juli 2016

  Nettmagasinet FP

  Har oppdatert avslutningsdatoen.

 • Nettmagasinet FP
  12. juni 2016

  Nettmagasinet FP

  Tittelen har blitt oppdatert.

 • Nettmagasinet FP
  8. juni 2016

  Nettmagasinet FP

  startet en innsamling
 • Nå er vi i gang!
  8. juni 2016

  Nå er vi i gang!

  Vil du hjelpe til og støtte en god sak?