Leter du etter den perfekte gaven til kvinnen som har det meste fra før? Da skal du få noen julegavetips til henne, litt utenom det vanlige.

Gaven skal være annerledes, men ikke sær. Den skal være eksklusiv, men ikke bare «et eller annet dyrt». Og den skal være valgt med omhu – det er jo tanken som teller.

Plans gaver gleder dobbelt: Hun får en gave som det ligger ekstra omtanke i. Samtidig går pengene til å gi barn en bedre fremtid. Vi har flere gavetips som kan passe til henne, enten du trenger en stor og spesiell gave eller en liten ekstragave.

Her er noen gode julegavetips til henne:

Gavetips til henne: symbolske  gavekort til inntekt for Plans arbeid

Gavekort - vårt raskeste gavetips

Dette er et av våre sikreste gavetips til henne. Gir du et symbolsk gavekort, bidrar du til i skoleprosjekter, i kampen mot barneekteskap og for jenters likeverd, til vaksiner, medisiner, rent vann eller andre prosjekter der Plan jobber. Pris fra 75 til 1000 kroner. En flott gave i seg selv, men det kan også brukes som et ekstra fint til/fra-kort utenpå en annen gave.

Haster det? Du kan få gavekortet tilsendt på e-post. 

Se alle våre gavekort
Gavetips til henne: Handlenett med motiv av Gro Mukta Holter

Handlenett med motiv av Gro Mukta Holter

Gled henne med et stilig og praktisk handlenett i gave, og støtt samtidig kampen mot barneekteskap! Motivet er laget av den anerkjente kunsteren Gro Mukta Holter. Nettet er laget av økologisk bomull og er Fairtrade-sertifisert. Et sikkert gavetips!

Se nærmere på handlenettet
gavetips til henne: øredobber fra Amundsen Jewellery

Øredobber fra Amundsen Jewellery

Disse fine gullfargede øredobbene passer til de aller fleste. Anne-Grethe Amundsen er damen bak smykkemerket Amundsen Jewellery, og hun har nok en gang laget smykker eksklusivt for Plan. Øredobbene er som den skandinaviske stilen Anne-Grethe inspireres av: enkle, elegante og tidløse. Den perfekte gaven til henne!

Se nærmere på øredobbene
Gavetips til henne: Kunst

Kunst

Liker hun billedkunst? Anerkjente norske samtidskunstnere har gitt bilder til Plan, så her har du en unik mulighet til å kjøpe et kunstverk for en god pris. Kunstverkene koster mellom 2000 og 3000 kroner.

Se hvilke kunstverk du kan gi henne 

Slik bruker vi pengene

Om du følger et av våre gavetips til henne, gir du bort en verdifull gave. Pengene for gavene brukes der behovet er størst – i skoleprosjekter, i kampen mot barneekteskap og for jenters likeverd, til vaksiner, medisiner, rent vann eller andre prosjekter der Plan jobber.

Du kjøper gaver enkelt og sikkert i Plans nettbutikk.
Se også våre firmagaver.

Trenger du flere gavetips?

Ta også en titt på våre symbolske gavekort. En verdifull gave i seg selv, eller et ekstra fint til/fra-kort?

Les mer om Plans gaver med mening.