Lei av å kjøpe slips eller skjorter? Ønsker du et annerledes julegavetips til han? I Plans nettbutikk kan du kjøpe gaver med mening.

Pengene for gavene brukes der behovet er størst – i skoleprosjekter, i kampen mot barneekteskap og for jenters likeverd, til vaksiner, medisiner, rent vann eller andre prosjekter der Plan jobber.

Her er noen julegavetips til han:

Gavetips til han - et symbolsk gavekort

Gavekort - raskt og verdifullt

Gir du et symbolsk gavekort, bidrar du til skolemateriell, vaksiner, medisiner og andre prosjekter der Plan jobber. Pris fra 50 til 1000 kroner. En flott gave i seg selv, men det kan også brukes som et ekstra fint til/fra-kort utenpå en annen gave. 

Se alle våre gavekort
Gavetips til han: Lue fra Tufte

Lue fra Tufte Wear

Roeren og Planfadderen Olaf Tufte sitt klesmerke, Tufte Wear har kommet med en ny vri på den klassiske ulluen. Denne gråmelerte luen i en blanding av bambusviskose og merinoull, er utrolig myk og varmer godt. Et praktisk og behagelig gavetips til han. 

Se nærmere på luen
julegavetips til han: fat

Håndlaget keramikkfat

Hva gir du i julegave til han som har alt? Noe fint å ha det i! Dette keramikkfatet er håndlaget i Sør-Afrika hos Wonki Ware.

Se nærmere på fatet
Gavetips til han: Refleks

Refleks

Tips for å gjøre han mer synlig i mørket - gi bort denne fine refleksen i gave til jul!

Se nærmere på refleksen
Julegavetips til han: nøkkelringfigur

Nøkkelringfigur

Denne nøkkelringfiguren kan være et morsomt julegavetips til han. Den gjør både nøkkelknippet mer gøyalt, og er fin som verdifull pynt på en større gave. Kan kjøpes både enkeltvis og i ulike parkombinasjoner.

Se nærmere på nøkkelringfiguren
Gavetips til han: Plan-fadderskap

Gi et fadderbarn

For 9 kroner dagen gir du ham en gave med mening, og bidrar til at barn i fattige områder får en bedre framtid. Dette er en julegave han kan ha glede av i mange år framover, gjerne sammen med deg eller andre i familien. Plan har fadderbarn i nesten 50 land. Kanskje et godt gavetips til han kan være et fadderbarn fra et land han har vært i, eller ønsker å reise til? 

Les mer om å gi fadderskap i gave
Gavetips til han: Flodhest i tre

Håndlaget flodhest i tre

Hils på denne kule flodhesten fra Zimbabwe! Er han glad i dyr eller litt barnlig av seg? Her er i såfall et godt tips til årets julegave til han!

Her er flodhesten
Gavetips til han: Kunst av Harald Fenn

Kunst

Lilker han billedkunst? Anerkjente, norske samtidskunstnere har gitt bilder til Plan, slik at du kan kjøpe en flott gave til ham for en god pris. 

Se hvilke kunstverk du kan velge mellom

Slik bruker vi pengene

Om du følger et av våre gavetips til han, gir du bort en verdifull gave. Pengene for gavene brukes der behovet er størst – i skoleprosjekter, i kampen mot barneekteskap og for jenters likeverd, til vaksiner, medisiner, rent vann eller andre prosjekter der Plan jobber.

Du kjøper gaver enkelt og sikkert i Plans nettbutikk.
Se også våre firmagaver.

Trenger du flere gavetips?

Ta også en titt på våre symbolske gavekort. En verdifull gave i seg selv, eller et ekstra fint til/fra-kort?

Les mer om Plans gaver med mening.