Lei av å kjøpe slips eller skjorter? Ønsker du et annerledes julegavetips til han? I Plans nettbutikk kan du kjøpe gaver med mening.

Pengene for gavene brukes der behovet er størst – i skoleprosjekter, i kampen mot barneekteskap og for jenters likeverd, til vaksiner, medisiner, rent vann eller andre prosjekter der Plan jobber.

Her er noen julegavetips til han:

Gavetips til han - et symbolsk gavekort

Gavekort - raskt og verdifullt

Gir du et symbolsk gavekort, bidrar du til skolemateriell, vaksiner, medisiner og andre prosjekter der Plan jobber. Pris fra 75 til 1000 kroner. En flott gave i seg selv, men det kan også brukes som et ekstra fint til/fra-kort utenpå en annen gave. 

Se alle våre gavekort
Gavetips til han: NeckWarmer fra Tufte

NeckWarmer fra Tufte Wear

Tufte Wear, roeren og Planfadderen Olaf Tufte sitt klesmerke, har laget denne myke NeckWarmeren i bambusviskose. Fargen fås kun hos Plan. Et praktisk og behagelig gavetips til han. 

Se nærmere på den
Gavetips til han: Refleks

Refleks

Tips for å gjøre han mer synlig i mørket - gi bort denne fine refleksen i gave til jul!

Se nærmere på refleksen
Gavetips til han: Plan-fadderskap

Gi et fadderbarn

For 9 kroner dagen gir du ham en gave med mening, og bidrar til at barn i fattige områder får en bedre framtid. Dette er en julegave han kan ha glede av i mange år framover, gjerne sammen med deg eller andre i familien. Plan har fadderbarn i nesten 50 land. Kanskje et godt gavetips til han kan være et fadderbarn fra et land han har vært i, eller ønsker å reise til? 

Les mer om å gi fadderskap i gave
Gavetips til han: Kunst av Harald Fenn

Kunst

Lilker han billedkunst? Anerkjente, norske samtidskunstnere har gitt bilder til Plan, slik at du kan kjøpe en flott gave til ham for en god pris. 

Se hvilke kunstverk du kan velge mellom

Slik bruker vi pengene

Om du følger et av våre gavetips til han, gir du bort en verdifull gave. Pengene for gavene brukes der behovet er størst – i skoleprosjekter, i kampen mot barneekteskap og for jenters likeverd, til vaksiner, medisiner, rent vann eller andre prosjekter der Plan jobber.

Du kjøper gaver enkelt og sikkert i Plans nettbutikk.
Se også våre firmagaver.

Trenger du flere gavetips?

Ta også en titt på våre symbolske gavekort. En verdifull gave i seg selv, eller et ekstra fint til/fra-kort?

Les mer om Plans gaver med mening.