Hun har kanskje det meste fra før og ønsker seg bare «snille barn»? Ikke fortvil, her er gode tips til gave til mor.

Plans gaver gleder dobbelt: Hun får en presang som det ligger ekstra omtanke i. Samtidig brukes pengene for gavene der behovet er størst – i skoleprosjekter, i kampen mot barneekteskap og for jenters likeverd, til vaksiner, medisiner, rent vann eller andre prosjekter der Plan jobber.

Tips til gave til mor:
gave til mor, symbolske gavekort

Gi et symbolsk gavekort

Kortene er fine gaver i seg selv, eller kan brukes som ekstra verdifulle til/fra-kort utenpå en annen gave til mor. Gir du et symbolsk gavekort, bidrar du til i skoleprosjekter, i kampen mot barneekteskap og for jenters likeverd, til vaksiner, medisiner, rent vann eller andre prosjekter der Plan jobber. Pris fra 75 til 1000 kroner.

Haster det? Velg å få gavekortet tilsendt på e-post.

Se alle våre gavekort
Gave til mor: NeckWarmer fra Tufte Wear

Er mor glad i å være ute?

Roeren Olaf Tufte og hans klesmerke, Tufte Wear, samarbeider med Plan. Denne NeckWarmeren er laget av bambusviskose og er en super gave. Den er utrolig myk og komfortabel, og varmer godt på kjølige dager.

Se nærmere på NecklWarmeren
Gave til mor: øredobber fra Amundsen Jewellery

Øredobber fra Amundsen Jewellery

Smykker er alltid en fin gave til mor - og disse får du kun hos Plan! Smykkedesigner Anne-Grethe Amundsen er kvinnen bak ørepynten. Øredobbene er som den skandianaviske stilen Anne-Grethe inspireres av: Enkle, elegante og tidløse.

Se øredobbene
gave til mor, kunst

Kunst

Anerkjente norske samtidskunstnere har gitt bilder til Plan. Her har du en unik mulighet til å kjøpe et kunstverk for en god pris, og samtidig en flott gave til far.

Se hvilke kunstverk du kan velge mellom

Slik bruker vi pengene

Om du følger et av våre gavetips til henne, gir du bort en svært verdifull gave. Pengene for gavene brukes der behovet er størst – i skoleprosjekter, i kampen mot barneekteskap og for jenters likeverd, til vaksiner, medisiner, rent vann eller andre prosjekter der Plan jobber.

Du kjøper gaver enkelt og sikkert i Plans nettbutikk.
Se også våre firmagaver.

Trenger du flere gavetips?

Ta også en titt på våre symbolske gavekort. En verdifull gave i seg selv, eller et ekstra fint til/fra-kort?

Les mer om Plans gaver med mening.