Hun har kanskje det meste fra før og ønsker seg bare «snille barn»? Ikke fortvil, her er gode tips til gave til mor.

Plans gaver gleder dobbelt: Hun får en presang som det ligger ekstra omtanke i. Samtidig brukes pengene for gavene der behovet er størst – i skoleprosjekter, i kampen mot barneekteskap og for jenters likeverd, til vaksiner, medisiner, rent vann eller andre prosjekter der Plan jobber.

Tips til gave til mor:
gave til mor, symbolske gavekort

Gi et symbolsk gavekort

Kortene er fine gaver i seg selv, eller kan brukes som ekstra verdifulle til/fra-kort utenpå en annen gave til mor. Gir du et symbolsk gavekort, bidrar du til i skoleprosjekter, i kampen mot barneekteskap og for jenters likeverd, til vaksiner, medisiner, rent vann eller andre prosjekter der Plan jobber. Pris fra 50 til 1000 kroner.

Haster det? Velg å få gavekortet tilsendt på e-post.

Se alle våre gavekort
Julegave til mor: Juleengler i strutsefjær

En engel til en engel? 

Gi mor juleengelen - en av våre mest populære gaver som kommer i nye farger hvert år. Englene er håndlaget i Sør-Afrika, og har ekte strutsefjær.

Se nærmere på juleenglene
Gave til mor: Porselenskopp av Lisa Aisato

Porselenskopp designet av Lisa Aisato

En fin mor fortjener en fin kopp å drikke av. Kanskje dette er årets julegave til mor? Koppen er designet av bildebokforfatter, billedkunstner og illustratør Lisa Aisato og kan kun kjøpes hos Plan.

Se porselenskoppen her
Gave til mor: Håndlaget keramikkskål

Håndlaget keramikkskål

Hva gir du til en mor som har alt? Noe å ha det i! Denne blå keramikkskålen med unikt mønster er håndlaget hos Wonki Ware i Sør-Afrika. Den gjør seg fin på stuebordet med f.eks. moreller i eller på kommoden med smykker i. Et fint julegavetips til mor.

Se nærmere på keramikkskålen
Gavetips til mor: smykker fra Plans nettbutikk

Sølvsmykke

Smykker er aldri feil å gi til mor til jul - og dette vakre smykket får du bare kjøpt hos oss! Både til en trendbevisst mor, eller en som setter pris på en klassisk stil. Kjedet og kulene er i ekte sølv (925).

Se sølvsmykket her
Gave til mor: Lue fra Tufte Wear

Er mor glad i å være ute?

Roeren Olaf Tufte og hans klesmerke, Tufte Wear, samarbeider med Plan. Denne gråmelerte luen er laget i en blanding av bambusviskose og merinoull. En super julegave. Den er utrolig myk og komfortabel, og varmer godt på kalde dager.

Se nærmere på luen
Gave til mor: armbånd fra Amundsen Jewellery

Armbånd fra Amundsen Jewellery

Dette stilige armbåndet passer de aller fleste. Noe for mor til jul? Anne-Grethe Amundsen er damen bak smykkemerket Amundsen Jewellery, og hun har nok en gang laget et armbånd eksklusivt for Plan. Armbåndet er som den skandinaviske stilen Anne-Grethe inspireres av: enkelt, elegant og tidløst.

Se armbåndet
gave til mor, kunst

Kunst

Anerkjente norske samtidskunstnere har gitt bilder til Plan. Her har du en unik mulighet til å kjøpe et kunstverk for en god pris, og samtidig en flott gave til far.

Se hvilke kunstverk du kan velge mellom

Slik bruker vi pengene

Om du følger et av våre gavetips til henne, gir du bort en svært verdifull gave. Pengene for gavene brukes der behovet er størst – i skoleprosjekter, i kampen mot barneekteskap og for jenters likeverd, til vaksiner, medisiner, rent vann eller andre prosjekter der Plan jobber.

Du kjøper gaver enkelt og sikkert i Plans nettbutikk.
Se også våre firmagaver.

Trenger du flere gavetips?

Ta også en titt på våre symbolske gavekort. En verdifull gave i seg selv, eller et ekstra fint til/fra-kort?

Les mer om Plans gaver med mening.