Hvordan finner du den perfekte gaven til kjæresten? Vi har gavetipsene som gir dobbel glede.

En gave til kjæresten skal være annerledes, men ikke sær. Den skal være eksklusiv, men ikke bare «et eller annet dyrt». Og den skal være valgt med omhu – det sies at det er tanken som teller.

Plans alternative gaver kan være løsningen. De gleder dobbelt: Kjæresten får en gave som det ligger ekstra omtanke i. Samtidig går pengene til å gi barn en bedre fremtid. Vi har flere tips for gave til kjæresten, enten du trenger en stor og spesiell gave eller en liten ekstragave.

Gavetips til kjæresten: støtte til Plans arbeid

Gi et symbolsk gavekort

Kortene er fine gaver i seg selv, eller kan brukes som ekstra verdifulle til/fra-kort utenpå en annen gave til kjæresten. Gir du et symbolsk gavekort, bidrar du til i skoleprosjekter, i kampen mot barneekteskap og for jenters likeverd, til vaksiner, medisiner, rent vann eller andre prosjekter der Plan jobber. Pris fra 50 til 1000 kroner.

Haster det? Velg å få gavekortet tilsendt på e-post.

Se alle våre gavekort

 
Julegavetips til henne: håndlaget skål

Håndlaget keramikkskål

Hva gir du til den som har alt? Noe å ha det i! Denne blå keramikkskålen med unikt mønster er håndlaget hos Wonki Ware i Sør-Afrika. Den gjør seg fin på stuebordet med f.eks. moreller i eller på kommoden med smykker i. Et fint gavetips til kjæresten.

Se skålen her
Gavetips til kjæresten: Nøkkelringfigur

Nøkkelringfigurer

Gi bort en av disse fine nøkkelringfigurene til kjæresten, og behold en selv! En koselig gave til jul. Kr 70,- per stk. eller 140,- for et par.
 

Se nærmere på nøkkelringfigurene


 
Gave til kjæresten: Lue fra Tufte

Lue fra Tufte Wear

Vår mangeårige samarbeidspartner Tufte Wear har kommet med en ny vri på den klassiske ulluen. Luen fra Planfadder Olaf Tufte sitt klesmerke er laget i en blanding av bambusviskose og merinoull. Den er utrolig myk og komfortabel. Luen varmer godt, og den gråmelerte fargen vil kle de fleste. En gave som varmer kjæresten på kjølige dager.

Se nærmere på luen
Gave til kjæresten: Kunst

Kunst

Er kjæresten glad i kunst? Anerkjente norske samtidskunstnere har gitt bilder til Plan. Dette gir deg en unik mulighet til å kjøpe et kunstverk til kjæresten - for en god pris.

Se hvilke kunstverk du kan velge mellom

Slik bruker vi pengene

Om du følger et av våre gavetips til kjæresten, gir du bort en verdifull gave. Pengene for gavene brukes der behovet er størst – i skoleprosjekter, i kampen mot barneekteskap og for jenters likeverd, til vaksiner, medisiner, rent vann eller andre prosjekter der Plan jobber.

Du kjøper gaver enkelt og sikkert i Plans nettbutikk.
Se også våre firmagaver.

Trenger du flere gavetips?

Ta også en titt på våre symbolske gavekort. En verdifull gave i seg selv, eller et ekstra fint til/fra-kort?

Les mer om Plans gaver med mening.