Hvordan finner du den perfekte gaven til kjæresten? Vi har gavetipsene som gir dobbel glede.

En gave til kjæresten skal være annerledes, men ikke sær. Den skal være eksklusiv, men ikke bare «et eller annet dyrt». Og den skal være valgt med omhu – det sies at det er tanken som teller.

Plans alternative gaver kan være løsningen. De gleder dobbelt: Kjæresten får en gave som det ligger ekstra omtanke i. Samtidig går pengene til å gi barn en bedre fremtid. Vi har flere tips for gave til kjæresten, enten du trenger en stor og spesiell gave eller en liten ekstragave.

Gavetips til kjæresten: støtte til Plans arbeid

Gi et symbolsk gavekort

Kortene er fine gaver i seg selv, eller kan brukes som ekstra verdifulle til/fra-kort utenpå en annen gave til kjæresten. Gir du et symbolsk gavekort, bidrar du til i skoleprosjekter, i kampen mot barneekteskap og for jenters likeverd, til vaksiner, medisiner, rent vann eller andre prosjekter der Plan jobber. Pris fra 75 til 1000 kroner.

Haster det? Velg å få gavekortet tilsendt på e-post.

Se alle våre gavekort

 
Gavetips til kjæresten: Handlenett med motiv av Gro Mukta Holter

Handlenett med motiv av Gro Mukta Holter

Gled kjæresten med et stilig og praktisk handlenett i gave, og støtt samtidig kampen mot barneekteskap! Motivet er laget av den anerkjente kunsteren Gro Mukta Holter. Nettet er laget av økologisk bomull og er Fairtrade-sertifisert. Et sikkert gavetips!

Se handlenettet her
Gave til kjæresten: Øredobber fra Amundsen Jewllery

Øredobber fra Amundsen Jewellery

Disse fine gullfargede øredobbene passer til de aller fleste. Anne-Grethe Amundsen er damen bak smykkemerket Amundsen Jewellery, og hun har nok en gang laget smykker eksklusivt for Plan. Øredobbene er som den skandinaviske stilen Anne-Grethe inspireres av: enkle, elegante og tidløse. Den perfekte gaven til kjæresten.

Se nærmere på øredobbene
Gavetips til kjæresten: Refleks

Refleks

Tips for å gjøre kjæresten mer synlig i mørket - gi bort denne fine refleksen i gave!

Se refleksen her
Gavetips til kjæresten: NeckWarmer fra Tufte

NeckWarmer fra Tufte Wear

Tufte Wear, klesmerket til roeren og Planfadderen Olaf Tufte, har laget denne myke NeckWarmeren i bambusviskose. Fargen fås kun hos Plan. Et praktisk og behagelig gavetips til kjæresten.

Se den her
Gave til kjæresten: Kunst

Kunst

Er kjæresten glad i kunst? Anerkjente norske samtidskunstnere har gitt bilder til Plan. Dette gir deg en unik mulighet til å kjøpe et kunstverk til kjæresten - for en god pris.

Se hvilke kunstverk du kan velge mellom

Slik bruker vi pengene

Om du følger et av våre gavetips til kjæresten, gir du bort en verdifull gave. Pengene for gavene brukes der behovet er størst – i skoleprosjekter, i kampen mot barneekteskap og for jenters likeverd, til vaksiner, medisiner, rent vann eller andre prosjekter der Plan jobber.

Du kjøper gaver enkelt og sikkert i Plans nettbutikk.
Se også våre firmagaver.

Trenger du flere gavetips?

Ta også en titt på våre symbolske gavekort. En verdifull gave i seg selv, eller et ekstra fint til/fra-kort?

Les mer om Plans gaver med mening.