Lei av å kjøpe slips eller skjorter? Her er tips til gaver til far.

I Plans nettbutikk kan du kjøpe gaver med mening. Pengene for gavene brukes der behovet er størst – til kampen mot barneekteskap og for jenters rettigheter, til utdanning, yrkesopplæring og beskyttelse av jenter i kriser.

Tips til gave til far:

Gave til far - symbolske gavekort

Symbolsk gavekort

Gi et symbolsk gavekort til far! Ved å gi et symbolsk gavekort bidrar du til kampen mot barneekteskap og for jenters rettigheter, til utdanning, yrkesopplæring og beskyttelse av jenter i kriser. Pris fra kr 100.
 

Se alle gavekortene
Gave til far - kunstverk av Harald Fenn

Kunst

Anerkjente norske samtidskunstnere har gitt bilder til Plan. En unik mulighet til å kjøpe et kunstverk for en god pris, og samtidig en flott gave til far.
 

Se alle kunstverkene
Gavetips til far - fadderskap i gave

Gi et fadderskap i gave

Gi far en gave med mening og bidra til at barn får en bedre fremtid. Plan har fadderbarn i nesten 50 land. Kanskje far kan få et fadderbarn fra et land han har vært i, eller ønsker å reise til? 
 

Les mer om å gi fadderskap i gave

Slik bruker vi pengene

Om du følger et av våre gavetips til far, gir du bort en svært verdifull gave. Pengene for gavene brukes der behovet er størst – til kampen mot barneekteskap og for jenters rettigheter, til utdanning, yrkesopplæring og beskyttelse av jenter i kriser.

Du kjøper gaver enkelt og sikkert i Plans nettbutikk.

Trenger du flere gavetips?

Ta også en titt på våre symbolske gavekort. En verdifull gave i seg selv, eller et ekstra fint til/fra-kort?

Les mer om Plans gaver med mening.