Lei av å kjøpe slips eller skjorter? Her er tips til gaver til far.

I Plans nettbutikk kan du kjøpe gaver med mening. Pengene for gavene brukes der behovet er størst – i skoleprosjekter, i kampen mot barneekteskap og for jenters likeverd, til vaksiner, medisiner, rent vann eller andre prosjekter der Plan jobber.

Tips til gave til far:

Gave til far: symbolske gavekort

Gavekort - raskt og verdifullt

Gir du far et symbolsk gavekort,  bidrar du til i skoleprosjekter, i kampen mot barneekteskap og for jenters likeverd, til vaksiner, medisiner, rent vann eller andre prosjekter der Plan jobber. Pris fra 75 til 1000 kroner.

Haster det? Vi kan sende gavekortet på e-post med det samme.

Se alle gavekortene
Gave til far : NeckWarmer fra Tufte

Til far fra Tufte: En gave som varmer

Denne NeckWarmeren i bambusviskose fra merket til roeren og Planfadderen Olav Tufte er myk og behagelig. Perfekt til han far!

Sjekk ut Tuftes NeckWarmer
Gave til far: kunst til støtte for Plans arbeid

Kunst

Anerkjente norske samtidskunstnere har gitt bilder til Plan. Her har du en unik mulighet til å kjøpe et kunstverk for en god pris, og samtidig en flott gave til far.

Se hvilke kunstverk du kan velge mellom
Gave til far: Gi et fadderbarn fra Plan

Gi et fadderbarn!

For 9 kroner dagen gir du far en gave med mening, og bidrar til at fattige barn får en bedre framtid. Plan har fadderbarn i nesten 50 land. Kanskje far kan få et fadderbarn fra et land han har vært i, eller ønsker å reise til?

Les mer om å gi fadderskap i gave

Slik bruker vi pengene

Om du følger et av våre tips til gave til far, gir du bort en svært verdifull presang. Pengene for gavene brukes der behovet er størst – i skoleprosjekter, i kampen mot barneekteskap og for jenters likeverd, til vaksiner, medisiner, rent vann eller andre prosjekter der Plan jobber.

Du kjøper gaver enkelt og sikkert i Plans nettbutikk.
Se også våre firmagaver.

Trenger du flere gavetips?

Ta også en titt på våre symbolske gavekort. En verdifull gave i seg selv, eller et ekstra fint til/fra-kort?

Les mer om Plans gaver med mening.