1. Betaling

Du kan velge å betale med kredittkort eller BankAxess.

2. Betaling med kredittkort; VISA eller Mastercard

Velger du å betale med kredittkort må korttype velges, deretter kredittkortnummer, CVC, utløpsdato og kortholders navn. Betalingen skjer via Nets’ løsning Netaxept – en sikker betalingsterminal. Bestilling av våre alternative gaver regnes som en donasjon og beløpet trekkes derfor fra ditt kredittkort med en gang. Kvittering blir sendt til oppgitt e-postadresse. Det vil fremkomme på kvitteringen at dette gjelder Plans alternative gaver.

3. Betaling med BankAxess

Med BankAxess kan du betale online på en sikker og enkel måte. Betaling gjennomføres direkte fra bankkonto og du godkjenner betalingen med din BankID.

4. Betaling for bedrifter

Bedrifter kan betale med faktura, i tillegg til BankAxess og kredittkort.

5. Frakt- og administrasjonsgebyr

Alle gavene har et frakt- og administrasjonsgebyr. Dette blir lagt til i den totale prisen og vil variere etter antall og gavevalg.

6. Skattefradrag

Du kan få fradrag for totalt innbetalt beløp på over 500 kroner per år til Plan (eks. porto- og administrasjonsgebyr). Beløpet vil fremkomme på din forhåndsutfylte selvangivelse.

Merk: Det er kun kjøp av symbolske gavekort som gir skattefradrag. Dette er fastsatte regler hos skatteetaten.

Vi rapporterer dine bidrag til skattemyndighetene. Til dette trenger vi ditt fødselsnummer skriftlig. For bedrifter gjelder organisasjonsnummer. Sendes på e-post til alternativegaver@plan-norge.no.

7. Levering

Posten har slått sammen A- og B-post. Postens veiledende leveringstid er to-tre virkedager i hele Norge, men forsinkelser kan forekomme i perioder med stort trykk, som siste halvdel av november og i desember. Vi minner om Postens julefrist: Bestill senest onsdag 16. desember, så kommer gavene frem til jul. Digitale gavekort sendes umiddelbart til deg på e-post. Kunstverkene sendes rekommandert. Gavene pakkes hos vår logistikkpartner Artisti Campaign AS i Grimstad.

8. Reklamasjon

Ved feil, mangler eller skader send en e-post til alternativegaver@plan-norge.no og vi vil hjelpe deg.

9. Spørsmål om tjenesten

For spørsmål utenom det som fremkommer under punkt 8, Reklamasjon, send en e-post til alternativegaver@plan-norge.no.

10. Leverandør av betalingstjenesten:

Nets Norway AS
0045 Oslo
Org.nr.: 990 224 978