Bilde laget av Herdis Maria Siegert

Herdis Maria Siegert
2 000,-

Del dette produktet med dine venner:

Herdis Maria Siegert (f. 1955, d. 2012) var en anerkjent fotograf.  I 2004 fikk hun Hassleblad Master, som er en av de høyeste utmerkelsene en fotograf kan få internasjonalt.

Hun stilte ut bildene sine bl.a. på Norsk Museum for Fotografi – Preus Fotomuseum, Henie Onstad Kunstsenter, Fotogalleriet, Galleri Image i Århus, Galleri F-15 og flere steder i utlandet. Hun er innkjøpt av Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design / Robert Meyer Collection, Norsk Kulturråd, Norsk Museum for Fotografi – Preus Fotomuseum, samt en rekke kommuner og fylkeskommuner.

Om kunstverket

– Det er like før valmuen springer helt ut. Kan symbolisere nytt liv, nytt håp. Den står alene. Slik alle mennesker som lider står alene, selv blant mange i samme situasjon (Siegert).

  • Fotografiet er 40x50 cm og gjengitt på Hahnemühle Rag 190 g papir.
  • Kunstverket er nummerert og signert.
  • Ramme følger ikke med.

Plan har vært så heldig å få et utvalg flotte kunstverk i gave av norske kunstnere. Alle kunstverkene har sitt eget personlige uttrykk. En ting har likevel kunstnerne til felles, nemlig ønsket om å støtte Plans arbeid.

Pengene for kunstverket bruker Plan der behovet er størst - til kampen mot barneekteskap og for jenters rettigheter, til utdanning, yrkesopplæring og beskyttelse av jenter i kriser.

Tusen takk for din støtte!