• Handlenett, motiv av Gro Mukta Holter. Foto.
  • Gaver med mening: Handlenett, motiv av Gro Mukta Holter. Foto.

150,-
Handlenett designet av Gro M. Holter

Del dette produktet med dine venner:

Ved kjøp av dette handlenettet bidrar du i kampen mot barneekteskap!

Hver eneste dag blir 33 000 mindreårige jenter giftet bort. For mange av jentene betyr det slutten på utdanning og fremtidsdrømmer. Barnebrudene blir fratatt retten til å bestemme over egen kropp, sitt eget liv og mister muligheten til å skape seg en bedre fremtid.

Plan jobber for å stoppe barneekteskap og oppfylle alle jenters grunnleggende rettigheter, som utdanning, trygghet og seksuell helse. Plan jobber på alle nivåer for å stanse barneekteskap – fra ungdomsgrupper i lokalsamfunnene, informasjons- og holdningsarbeid i distriktene, til lovarbeid på nasjonalt nivå og globale kampanjer på FN-nivå.

Motivet på nettet er laget av den anerkjente billedkunstneren Gro Mukta Holter.

"Motivet Stay handler om livssyklus, med fokus på de feminine kreftene i naturen. Sommerfuglen på ryggen er et symbol på endring, livskraft og håp" forteller Holter.

Handlenettet er 38 x 42 cm med lange hanker. Det er laget av økologisk bomull og er fairtrade-sertifisert. Prisen er inkludert porto. Øremerket Plans arbeid mot barneekteskap.


Gi bort en verdifull gave til venner og familie! Verdien på gaven din er øremerket Plans prosjekt "Stopp barneekteskap i Malawi".