• Handlenett, motiv av Gro Mukta Holter. Foto.
  • Gaver med mening: Handlenett, motiv av Gro Mukta Holter. Foto.

Handlenett designet av Gro M. Holter
150,-

Del dette produktet med dine venner:

Ved kjøp av dette handlenettet bidrar du i kampen mot barneekteskap!

Hvert tredje sekund blir en jente giftet bort. De blir frarøvet barndommen sin, og for mange av jentene betyr det slutten på utdanning og fremtidsdrømmer. Barnebrudene blir fratatt retten til å bestemme over egen kropp, sitt eget liv og mister muligheten til å skape seg en bedre fremtid.

Plan jobber for å stoppe barneekteskap og oppfylle alle jenters grunnleggende rettigheter, som utdanning, trygghet og seksuell helse. Plan jobber på alle nivåer for å stanse barneekteskap – fra ungdomsgrupper i lokalsamfunnene, informasjons- og holdningsarbeid i distriktene, til lovarbeid på nasjonalt nivå og globale kampanjer på FN-nivå.

Motivet på nettet er laget av den anerkjente billedkunstneren Gro Mukta Holter.

"Motivet Stay handler om livssyklus, med fokus på de feminine kreftene i naturen. Sommerfuglen på ryggen er et symbol på endring, livskraft og håp" forteller Holter.

Handlenettet er 38 x 42 cm med lange hanker. Det er laget av økologisk bomull og er fairtrade-sertifisert. Prisen er inkludert porto. Øremerket Plans arbeid mot barneekteskap.


Gi bort en verdifull gave til venner og familie! Verdien på gaven din er øremerket Plans prosjekt "Stopp barneekteskap i Malawi".