Lei av å kjøpe slips eller skjorter? Ønsker du et annerledes gavetips til han? I Plans nettbutikk kan du kjøpe gaver med mening.

Pengene for gavene brukes der behovet er størst – til kampen mot barneekteskap og for jenters rettigheter, til utdanning, yrkesopplæring og beskyttelse av jenter i kriser.

Her er noen gavetips til han:

Gavetips til han - symbolske gavekort

Gavekort - raskt og verdifullt

Gir du et symbolsk gavekort til han, bidrar du til kampen mot barneekteskap og for jenters rettigheter, til utdanning, yrkesopplæring og beskyttelse av jenter i kriser. Pris fra 100 til 500 kroner. En flott gave i seg selv, men kan også brukes som et ekstra fint til/fra-kort utenpå en annen gave.

Haster det? Du kan få gavekortet tilsendt på e-post. 
 

Se alle våre gavekort
Gavetips til han - kunstverk av Harald Fenn

Kunst

Liker han billedkunst? Anerkjente, norske samtidskunstnere har gitt bilder til Plan, slik at du kan kjøpe en flott gave til han for en god pris.
 

Se hvilke kunstverk du kan velge mellom
Gavetips til han - fadderskap i gave

Gi et fadderskap i gave

Gi han en gave med mening og bidra til at barn får en bedre fremtid. Plan har fadderbarn i nesten 50 land. Kanskje et godt gavetips kan være et fadderbarn fra et land han har vært i, eller ønsker å reise til? 
 

Les mer om å gi fadderskap i gave

Slik bruker vi pengene

Om du følger et av våre gavetips til han, gir du bort en verdifull gave. Pengene for gavene brukes der behovet er størst – til kampen mot barneekteskap og for jenters rettigheter, til utdanning, yrkesopplæring og beskyttelse av jenter i kriser.

Trenger du flere gavetips?

Ta også en titt på våre symbolske gavekort. En verdifull gave i seg selv, eller et ekstra fint til/fra-kort?

Les mer om Plans gaver med mening.