Gavekort: Rent vann

500,-
Gavekort: Rent vann

Del dette produktet med dine venner:

Over 800 millioner mennesker lever uten tilgang til en trygg drikkevannskilde. Det er ufattelig mange mennesker som hver dag risikerer infeksjoner og vannbåren sykdom, når de tar seg en slurk vann. For at barn skal få en god start på livet, vokse opp sunne og friske og bli ressurser i eget lokalsamfunn, trenger de rent vann. Med denne gaven kan vi fortsette arbeidet for å gi alle barn en trygg oppvekst og de samme mulighetene som vi har.

Du velger selv om du vil ha det symbolske gavekortet tilsendt i posten (15x15 cm kort med blå Plan-konvolutt) eller på e-post (PDF). Se eksempel på gavekort og konvolutt sammen under. Haster det – bestill på e-post! Gavekortet er et av flere i samme serie – Fødselshjelp, Vaksine, Skolemateriell m.fl.

Plans alternative gaver: Symbolsk gavekort

Gjør konvolutten mer personlig! Skal du bestille et av våre symbolske gavekort til en spesiell anledning? Eller har noen bursdag, fått ny jobb - eller kanskje skal gifte seg? Vi har fine klistremerker til enhver anledning til å sette på konvolutten. Selve prikken over i-en på det symbolske gavekortet.
 

Se klistremerkene her

Gi bort en verdifull gave til venner og familie! Dette er en symbolsk gave. Pengene for denne gaven bruker Plan der behovet er størst - til kampen mot barneekteskap og for jenters rettigheter, og til utdanning, yrkesopplæring og beskyttelse av jenter i kriser. Utfordringene varierer i de over 50 landene Plan driver utviklingsarbeid, men uansett hvor vi er – så jobber vi for at alle barn skal få de samme mulighetene som vi har.

Gavekort: Skoleplass

300,-
Gavekort: Skoleplass

Gaver med mening: Symbolsk gavekort, skolestipend for jenter. Foto.

450,-
Gavekort: Skolestipend for jenter