Gaver med mening: Symbolsk gavekort, unge i arbeid. Foto.

500,-
Gavekort: Unge i arbeid

Del dette produktet med dine venner:

Det er høy arbeidsledighet blant unge i store deler av verden. Globalt er mer enn 60 millioner ungdom uten arbeid. Når ungdom står uten jobb mister de troen på seg selv, og jo lenger de går arbeidsledig jo vanskeligere blir det å komme i jobb. Dette vil Plan gjøre noe med! Med din gave kan vi arbeide for å få flere unge i en jobb de kan leve av – slik at de blir økonomisk selvstendige og får en bedre fremtid.

Du velger selv om du vil ha gavekortet tilsendt i posten (15x15 cm kort med blå Plan-konvolutt) eller på e-post (PDF).  Se eksempel på gavekort og konvolutt sammen under. Haster det – bestill på e-post! Gavekortet er et av flere i samme serie – Vaksine, Rent vann, Girl Power m.fl.

Alternativ tekst

Gjør konvolutten mer personlig! Skal du bestille et av våre symbolske gavekort til en spesiell anledning? Eller har noen bursdag, fått ny jobb - eller kanskje giftet seg? Vi har fine klistremerker til enhver anledning til å sette på konvolutten. Selve prikken over i-en på det symbolske gavekortet.
 

Se klistremerkene her

Gi bort en verdifull gave til venner og familie! Verdien på gaven din er øremerket Plans prosjekt "A Working Future". Les mer om Plans sitt samarbeid med næringslivet.

Gavekort: Vaksine

100,-
Gavekort: Vaksine

Gavekort: Rent vann

500,-
Gavekort: Rent vann