Gaver med mening: Symbolsk gavekort, skolestipend for jenter. Foto.

450,-
Gavekort: Skolestipend for jenter

Del dette produktet med dine venner:

Der barn ikke har det bra, har jentene det verst. Dette er utgangspunktet for at Plan har et ekstra fokus på jenter. Uten utdanning eller mulighet til å skaffe seg en inntekt blir jenter ofte fanget i fattigdom. Med utdanning er sjansen stor for at hun vil skape verdier for seg selv, familien og stedet der hun bor.

Du velger selv om du vil ha det symbolske gavekortet tilsendt i posten (15x15 cm kort med blå Plan-konvolutt) eller på e-post (PDF).  Se eksempel på gavekort og konvolutt sammen under. Haster det – bestill på e-post! Gavekortet er et av flere i samme serie – Fødselsbevis, Vaksine, Girl Power m.fl.

Plans alternative gaver: Symbolsk gavekort og konvolutt

Gjør konvolutten mer personlig! Skal du bestille et av våre symbolske gavekort til en spesiell anledning? Eller har noen bursdag, fått ny jobb - eller kanskje skal gifte seg? Vi har fine klistremerker til enhver anledning til å sette på konvolutten. Selve prikken over i-en på det symbolske gavekortet.
 

Se klistremerkene her

Gi bort en verdifull gave til venner og familie! Dette er en symbolsk gave. Pengene for denne gaven bruker Plan der behovet er størst - til kampen mot barneekteskap og for jenters rettigheter, og til utdanning, yrkesopplæring og beskyttelse av jenter i kriser. Utfordringene varierer i de over 50 landene Plan driver utviklingsarbeid, men uansett hvor vi er – så jobber vi for at alle barn skal få de samme mulighetene som vi har.

Gavekort: Fødselshjelp

150,-
Gavekort: Fødselshjelp

Gavekort: Skoleplass

300,-
Gavekort: Skoleplass