Gavekort: Skoleplass

300,-
Gavekort: Skoleplass

Del dette produktet med dine venner:

Hver dag går millioner av barn på jobben – i stedet for å gå på skolen. De må oppføre seg som voksne, i stedet for å leke, lære og være barn. En plass i klasserommet kan løfte familier og samfunn, og med tiden – hele landet, ut av fattigdom.

Du velger selv om du vil ha det symbolske gavekortet tilsendt i posten (15x15 cm kort med blå Plan-konvolutt) eller på e-post (PDF). Se eksempel på gavekort og konvolutt sammen under. Haster det – bestill på e-post! Se også våre andre gavekort – Fødselsbevis, Skolestipend for jenter, Girl Power m.fl.

Plans alternative gaver: Symbolsk gavekort og konvolutt

Gjør konvolutten mer personlig! Skal du bestille et av våre symbolske gavekort til en spesiell anledning? Har noen bursdag, fått ny jobb - eller kanskje skal gifte seg? Vi har fine klistremerker til enhver anledning til å sette på konvolutten. Selve prikken over i-en på det symbolske gavekortet.
 

Se klistremerkene her

Gi bort en verdifull gave til venner og familie! Dette er en symbolsk gave. Pengene for denne gaven bruker Plan der behovet er størst - til kampen mot barneekteskap og for jenters rettigheter, og til utdanning, yrkesopplæring og beskyttelse av jenter i kriser. Utfordringene varierer i de over 50 landene Plan driver utviklingsarbeid, men uansett hvor vi er – så jobber vi for at alle barn skal få de samme mulighetene som vi har.

Gavekort: Fødselsbevis

100,-
Gavekort: Fødselsbevis

Gavekort: Vaksine

100,-
Gavekort: Vaksine

Gaver med mening: Symbolsk gavekort, skolemateriell. Foto.

75,-
Gavekort: Skolemateriell