Gavekort: Rent vann

500,-
Gavekort: Rent vann

Del dette produktet med dine venner:

Over 800 millioner mennesker lever uten tilgang til en trygg drikkevannskilde. Det er ufattelig mange mennesker som hver dag risikerer infeksjoner og vannbårensykdom, når de tar seg en slurk vann. For at barn skal få en god start på livet,
vokse opp sunne og friske og bli ressurser i eget lokalsamfunn, trenger de rent vann. Med denne gaven kan vi fortsette arbeidet for å gi alle barn en trygg oppvekst og de samme mulighetene som vi har.

Dere velger selv om dere vil ha det symbolske gavekortet tilsendt i posten (15x15 cm kort med blå Plan-konvolutt) eller på e-post (PDF).  Haster det – bestill på e-post! Gavekortet er et av flere i samme serie – Fødselshjelp, Vaksine, Skolemateriell m.fl.

Gi bort en verdifull gave til deres ansatte! Dette er en symbolsk gave. Pengene for gaven bruker Plan der behovet er størst – i skoleprosjekter, i kampen mot barneekteskap og for jenters likeverd, og til vaksiner, medisiner, rent vann eller andre prosjekter der vi jobber. Utfordringene varierer i de over 50 landene Plan driver utviklingsarbeid, men uansett hvor vi er – så jobber vi for at alle barn skal få de samme mulighetene som vi har. Derfor er denne symbolske gaven så verdifull.