Gavekort: Plans arbeid verden over

100,-
Gavekort: Plans arbeid verden over

Del dette produktet med dine venner:

Det er fortsatt sånn at 263 millioner barn vokser opp uten mulighet til å gå på skole. Hvert andre sekund står en jente barnebrud, og daglig dør barn av sykdommer som enkelt kunne vært forebygget eller behandlet. Fattige barn rammes hardest – og jenter aller mest. Plan jobber i over 50 land for å sikre barn i fattige land de samme mulighetene som vi har.

Du velger selv om du vil ha det symbolske gavekortet tilsendt i posten (15x15 cm kort med blå Plan-konvolutt) eller på e-post (PDF). Se eksempel på gavekort og konvolutt sammen under. Haster det – bestill på e-post! Se våre andre gavekort - Fødselsbevis, Vaksine, Girl Power m.fl.

Plans alternative gaver: Symbolsk gavekort og konvolutt

Gjør konvolutten mer personlig! Skal du bestille et av våre symbolske gavekort til en spesiell anledning? Har noen bursdag, fått ny jobb - eller kanskje skal gifte seg? Vi har fine klistremerker til enhver anledning til å sette på konvolutten. Selve prikken over i-en på det symbolske gavekortet.
 

Se klistremerkene her

Gi bort en verdifull gave til venner og familie! Dette er en symbolsk gave. Pengene for denne gaven bruker Plan der behovet er størst - til kampen mot barneekteskap og for jenters rettigheter, og til utdanning, yrkesopplæring og beskyttelse av jenter i kriser. Utfordringene varierer i de over 50 landene Plan driver utviklingsarbeid, men uansett hvor vi er – så jobber vi for at alle barn skal få de samme mulighetene som vi har. 

Gavekort: Plans arbeid verden over

200,-
Gavekort: Plans arbeid verden over

Gavekort: Plans arbeid verden over

500,-
Gavekort: Plans arbeid verden over

Gaver med mening: Symbolsk gavekort, skolemateriell. Foto.

75,-
Gavekort: Skolemateriell