Gavekort: Katastrofefondet

200,-
Gavekort: Katastrofefondet

Del dette produktet med dine venner:

I kriser og konflikt er barn spesielt sårbare. I tillegg til nødhjelp, må barna beskyttes mot vold og overgrep, og de trenger utdanning og helsehjelp. Du kan bidra! Det du betaler for dette gavekortet er øremerket Plans arbeid for barn i kriser og konflikt. 

Du velger selv om du vil ha det symbolske kortet tilsendt i posten (15x15 cm kort med hvit konvolutt) eller på e-post (PDF). Kortene sendes med B-post og tar 3-5 virkedager å motta. Haster det – bestill på e-post.

Katastrofefondet kan brukes til: 

  • Nødhjelp som mat og rent vann.
  • Beskyttelse av barn mot vold og overgrep i en vanskelig og gjerne uoversiktlig situasjon.
  • Skolegang – under en katastrofe er det ekstra viktig å opprettholde skolegangen. Det sikrer stabilitet og trygghet i hverdagen, og bidrar positivt til den psykososiale tilstanden til barna.
  • Gjenoppbygging av lokalsamfunn og hjelp til å takle vanskelige opplevelser. Plan tenker langsiktig og samarbeider tett med lokalsamfunn og myndigheter.
  • Forebygging av katastrofer, enten ved å redusere faren for at katastrofen inntreffer eller bidra til at lokalsamfunn er bedre rustet til å takle for eksempel ekstremvær og klimaendringer.

Les mer om Plans katastrofefond her.

Se også våre andre symbolske gavekort - Rent vann, Vaksine, Fødselsbevis m.fl. 

Tusen takk! 

Peace-smykke

150,-
Peace-smykke

NeckWarmer fra Tufte, blå

220,-
NeckWarmer fra Tufte, blå