Gaver med mening: Symbolsk gavekort, jenter i kriser. Foto.

200,-
Gavekort: Jenter i kriser

Del dette produktet med dine venner:

I kriser og konflikt er barn spesielt sårbare. Hverdagsrutiner blir erstattet med kaos og kamp for å overleve, og jenter er spesielt sårbare for vold og overgrep. I tillegg til nødhjelp, trenger de beskyttelse, utdanning og helsehjelp. Verdien på denne gaven er øremerket Plans katastrofefond.

Du velger selv om du vil ha det symbolske gavekortet tilsendt i posten (15x15 cm kort med blå Plan-konvolutt) eller på e-post (PDF). Se eksempel på gavekort og konvolutt sammen under. Haster det – bestill på e-post! Se også våre andre symbolske gavekort - Rent vann, Vaksine, Fødselsbevis m.fl. 

Katastrofefondet kan brukes til:

  • Nødhjelp som mat og rent vann.
  • Beskyttelse av barn mot vold og overgrep i en vanskelig og gjerne uoversiktlig situasjon.
  • Skolegang – under en katastrofe er det ekstra viktig å opprettholde skolegangen. Det sikrer stabilitet og trygghet i hverdagen, og bidrar positivt til den psykososiale tilstanden til barna.
  • Gjenoppbygging av lokalsamfunn og hjelp til å takle vanskelige opplevelser. Plan tenker langsiktig og samarbeider tett med lokalsamfunn og myndigheter.
  • Forebygging av katastrofer, enten ved å redusere faren for at katastrofen inntreffer eller bidra til at lokalsamfunn er bedre rustet til å takle for eksempel ekstremvær og klimaendringer.
Alternativ tekst

Gjør konvolutten mer personlig! Skal du bestille et av våre symbolske gavekort til en spesiell anledning? Eller har noen bursdag, fått ny jobb - eller kanskje giftet seg? Vi har fine klistremerker til enhver anledning til å sette på konvolutten. Selve prikken over i-en på det symbolske gavekortet.
 

Se klistremerkene her

Gi bort en verdifull gave til venner og familie! Verdien på gaven din er øremerket Plans katastrofefond

Gavekort: Fødselshjelp

150,-
Gavekort: Fødselshjelp

Gaver med mening: Symbolsk gavekort, skolestipend for jenter. Foto.

450,-
Gavekort: Skolestipend for jenter