Gavekort: Jenter i kriser

200,-
Gavekort: Jenter i kriser

Utsolgt

Del dette produktet med dine venner:

I kriser og konflikt er barn spesielt sårbare. Hverdagsrutiner blir erstattet med kaos og kamp for å overleve, og jenter er spesielt sårbare for vold og overgrep. I tillegg til nødhjelp, trenger de beskyttelse, utdanning og helsehjelp. Verdien på denne gaven er øremerket Plans katastrofefond.

Du velger selv om du vil ha det symbolske gavekortet tilsendt i posten (15x15 cm kort med blå Plan-konvolutt) eller på e-post (PDF). Se eksempel på gavekort og konvolutt sammen under. Haster det – bestill på e-post!

Plans alternative gaver: Symbolsk gavekort og konvolutt

Gjør konvolutten mer personlig! Skal du bestille et av våre symbolske gavekort til en spesiell anledning? Eller har noen bursdag, fått ny jobb - eller kanskje skal gifte seg? Vi har fine klistremerker til enhver anledning til å sette på konvolutten. Selve prikken over i-en på det symbolske gavekortet.Se klistremerkene her

Katastrofefondet kan brukes til:

  • Nødhjelp som mat og rent vann.
  • Beskyttelse av barn mot vold og overgrep i en vanskelig og gjerne uoversiktlig situasjon.
  • Skolegang – under en katastrofe er det ekstra viktig å opprettholde skolegangen. Det sikrer stabilitet og trygghet i hverdagen, og bidrar positivt til den psykososiale tilstanden til barna.
  • Gjenoppbygging av lokalsamfunn og hjelp til å takle vanskelige opplevelser. Plan tenker langsiktig og samarbeider tett med lokalsamfunn og myndigheter.
  • Forebygging av katastrofer, enten ved å redusere faren for at katastrofen inntreffer eller bidra til at lokalsamfunn er bedre rustet til å takle for eksempel ekstremvær og klimaendringer.

Les mer om Plans katastrofefond her.

Se også våre andre symbolske gavekort - Rent vann, Vaksine, Fødselsbevis m.fl. 

Tusen takk! 

Gavekort: Skolestipend for jenter

450,-
Gavekort: Skolestipend for jenter