Gavekort: Fødselshjelp

150,-
Gavekort: Fødselshjelp

Del dette produktet med dine venner:

Risikoen ved å bære frem et barn er stor i mange av landene Plan jobber, og hver dag dør jenter og barn under graviditet og fødsel. Mange føder hjemme, og hjelpen fra helsepersonell kan være langt unna om det oppstår komplikasjoner. Derfor vil Plan fortsette arbeidet med å utdanne helsepersonell og jordmødre som kan være tilstede der de trengs.

Du velger selv om du vil ha det symbolske gavekortet tilsendt i posten (15x15 cm kort med blå Plan-konvolutt) eller på e-post (PDF). Se eksempel på gavekort og konvolutt sammen under. Haster det – bestill på e-post! Se også våre andre gavekort – Fødselsbevis, Skolestipend for jenter, Girl Power m.fl.

Plans alternative gaver: Symbolsk gavekort og konvolutt

Gjør konvolutten mer personlig! Skal du bestille et av våre symbolske gavekort til en spesiell anledning? Har noen bursdag, fått ny jobb - eller kanskje skal gifte seg? Vi har fine klistremerker til enhver anledning til å sette på konvolutten. Selve prikken over i-en på det symbolske gavekortet.
 

Se klistremerkene her

Gi bort en verdifull gave til venner og familie! Dette er en symbolsk gave. Pengene for denne gaven bruker Plan der behovet er størst - til kampen mot barneekteskap og for jenters rettigheter, og til utdanning, yrkesopplæring og beskyttelse av jenter i kriser. Utfordringene varierer i de over 50 landene Plan driver utviklingsarbeid, men uansett hvor vi er – så jobber vi for at alle barn skal få de samme mulighetene som vi har.

Gaver med mening: Symbolsk gavekort, skolemateriell. Foto.

75,-
Gavekort: Skolemateriell

Gavekort: Fødselsbevis

100,-
Gavekort: Fødselsbevis

Gavekort: Vaksine

100,-
Gavekort: Vaksine